Epic Games Store'da Conarium oyunu kısa süreliğine ücretsiz! Conarium nasıl indirilir?

Epic Games Store'da Conarium oyunu kısa süreliğine ücretsiz! Conarium nasıl indirilir?

Conarium oyununu ücretsiz indirmek isteyenler Epic Games'in duyurusuyla sevindi. 19 Eylül 2019 tarihine kadar Epic Games Store'dan bedava indirilebilecek olan Conarium oyunu psikolojik korku türü oyun severlerin beğenisini topluyor. Sevilen oyunu nasıl ücretsiz indirebileceğinizi haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte detaylar...

Conarium oyunu kısa süreliğine Epic Games Store'da ücretsiz oldu. Steam ile rakip olan Epic Games her hafta kullanıcılarına ücretsiz oyun dağıtıyor. Bu hafta ücretsiz olarak verilen oyun ise Steam'da 31 lira değerinde olan Conarium oyunu oldu.

19 Eylül'e kadar ücretsiz olacak olan Conarium, psikolojik korku oyunudur. Oyun hem konsol hem de bilgisayar platformunda oldukça beğenildi.

Steam üzerinde bilgisayar oyuncuları tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen yapım tek oyunculu bir oynanış ile karşımıza çıkmıştı. Dört bilim insanının hikâyesini anlatan yapımda sürükleyici bir oynanış yer alıyor.

Oyunun Epic Games Store hesabında yer alan tanıtım yazısı ise şöyle:

“Conarium, dört bilim insanının sürükleyici hikâyesini ve normalde doğanın ‘mutlak’ limitleri olarak kabul ettiğimiz şeylere meydan okuma çabasını izleyen ürperticisi bir Lovercraftçı oyundur. H.P. Lovecraft’ın At the Mountains of Madness romanından ilham almıştır ancak çoğunlukla özgün hikâye üzerine kuruludur.”

CONARIUM MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Oyunun minimum sistem gereksinimleri:

Bellek: 6 GB

Depolama: 8 GB

İşlemci: 3,60 GHz Intel Core i3-4160

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 480/570/670, ATI Radeon HD 5870/5850

DirectX: Sürüm 11

19-09/13/conarium-3.jpg

CONARIUM NASIL İNDİRİLİR?

Oyunu ücretsiz olarak indirebilmeniz için öncelikle Epic Games Store'u bilgisayarınıza indirmeniz gerekiyor.

Epic Games Store'u buradan indirebilirsiniz - TIKLAYIN

Epic Games Store'u indirdikten sonra eğer kayıtlı değilseniz kullanıcı açmanız gerekiyor. İsterseniz Facebook hesabınızla ya da Google hesabınızla da giriş yapabilirsiniz.

Giriş yaptıktan sonra pencerenin sağ üst tarafında bulunan arama bölümüne Conarium yazarak oyunun bulunduğu sayfaya ulaşabilirsiniz. Buradan "AL" butonuna tıklayarak oyunu indirebilirsiniz.

19-09/13/conarium.jpeg

CONARIUM ÜCRETSİZ İNDİRMENİZ İÇİN ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir

İşlemci: 3.50GHz Intel Core i5-4690K or AMD FX-9370

İşletim Sistemi: Windows 7 64-bit and above

Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

DirectX: Sürüm 11

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 or AMD Radeon R7 370

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN