Eylül ayı burç yorumları 2019 | 5 Eylül günlük burç yorumları

Eylül ayı burç yorumları 2019 | 5 Eylül günlük burç yorumları

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burç yorumları 5 Eylül Perşembe sabahı en çok araştırılan konular arasına girdi. Rümeysa Ergüden’in kaleme aldığı günlük burç yorumları haberimizde…

 

Koç burcu olanlar işi ile ilgili gelişmeler yaşayacak. Boğa burcundakiler uzun süredir çektikleri sıkıntılardan refaha erişecek. İkizlerin bazı şeyler için adım atması gerekecek. Yengeçlerin ise dinlenmeye ihtiyacı var. Aslanlar için bugün bazı değişiklikler olabilir. Başak burcundakiler için bugün epey kârlı olacak. Terazilerin ise kelimelerini bugün için çok hassas seçmesi gerekiyor. Akrepler kavga konusuna dikkat etsin. İşte 5 Eylül günlük burç yorumlarına dair arananlar…

BOĞA BURCU

Uzun zamandır kendinizi huzursuz hissediyordunuz; neyse ki bugün daha ferah ve sakin olacaksınız. Eşinizin veya sevgilinizin bu konuda payı bir hayli çok. Onlara sevginizi gösterin...

KOÇ BURCU

Size daha az güvenildiğini hissedeceksiniz ve sinir yapacaksınız. İşinizle ilgili bugün ilgisiz birileri tarafından sorgulanabilirsiniz. Bu hâlleri hiç aldırmayın. Kariyeriniz için olumsuz bir durum yaşanmayacak.

19-09/05/burcjpgg.jpg

YENGEÇ BURCU

Biraz dinlenip enerjinizi toplamaya ihtiyacınız var. Geçen hafta enerjiniz bir yoyo gibi bir yukarı, bir aşağı gitti geldi. Kendinizle sessiz bir zaman geçirin, çayınızı koyun, sırtınızı yastığınıza yaslayın. Biraz rahatlayın.

İKİZLER BURCU

Konuştuğunuz kadar aksiyon alıp adım da atmalısınız. Sadece konuşmak sizi hiçbir yere götürmez. İyi bir iletişim çok önemli evet, ama hayat sözden çok eyleme puan verir.

BAŞAK BURCU

Gözlerinizi dört açın. Sizin için karlı bir gün olacak. Önünüze çıkan fırsatları kazanca dönüştürebilmek için ne yapabilirsiniz? Bütçenizi artırabilmek ve kazanç sağlamak için ortaklık teklifi alabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Zamanlamalarda kaymalar ve hiç aklınızda olmayan ara işler bugünkü programınızı kaydırabilir. İyi bir planlamaya ihtiyacınız var gibi görünüyor. Esnek davranmaya çalışın, böylece keyfiniz kaçmaz.

AKREP BURCU

Öfkeniz onunla ilgili değil bambaşka konularla ilgili. Sadece kendinizi iyi hissetmek için eşiniz ya da sevgilinizle kavga çıkarmayın. Kalp kırıp sonradan onarmaya çalışmak hiç kimseye yakışmaz.

TERAZİ BURCU

Etrafınızdaki kişiler, özellikle iş arkadaşlarınız normalden daha alıngan olabilirler. Kelimelerinizi çok hassas seçmeniz gereken bir gün. Toplantılarda ve ortak çalışmalarda bugün aklınıza ilk gelen ağzınızdan çıkmasın.

OĞLAK BURCU

Olumsuz yorumlara maruz kalabilirsiniz. Bugün enerjinizi düşük hissedeceksiniz. Kendinizi yıpratmayın, yaptığınız işin değerini en iyi bilecek olan sizsiniz. Özellikle ilgisiz kişilerin sizi aşağı çekmesine izin vermeyin.

YAY BURCU

Alacağınız şeylerde fiyat kontrolü yapmayı ihmal etmeyin. Elbette her şey sizin kontrolünüz altında olamaz. Ama yine de bugün bütçenize ve harcamalarınıza dikkat edin. Sonra gereksiz yere üzülebilirsiniz.

BALIK BURCU

Bir arkadaşınız ya da eşiniz size tatille ilgili bir teklif yapabilir. Beklemediğiniz bir seyahat sürprizi gündeminize girebilir. Dinlenmeye ihtiyacınız olan bu dönemde, bu teklif size ilaç gibi gelecek. Mümkünse değerlendirin.

KOVA BURCU

Yürüyüşler, sağlıklı beslenme bugünlerde odağınız olsun. Mevsim geçişinden etkilenmemek için sağlığınıza dikkat edin. Enerjinizi korumak ve kış öncesi hazırlık yapmak için rahat günlerdeyiz. Beklenmedik bir haber alabilirsiniz.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN