Back To Top
Facebook nasıl kapatılır? İşte Facebook silme ve dondurma sayfası

Facebook nasıl kapatılır? İşte Facebook silme ve dondurma sayfası

Facebook nasıl kapatılır? İşte Facebook silme ve dondurma sayfası
- A +

Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook, milyonlarca kullanıcısına hesap dondurma ve silme imkanı tanıyor. Hesap açanlar kadar hesap silenler de hayli fazla. Hesabını silmek isteyenler nasıl sileceğini araştırıyor. Peki, Facebook hesabı nasıl siliniyor? İşte, ayrıntılar…

 

Milyonların aktif olarak kullandığı ve paylaşımlarda bulunduğu Facebook hesabını tamamen kapatmak isteyenler, bu işlemi bir kaç adımda tamamlayabiliyorlar. Peki, facebook hesap kapatma ve hesap dondurma işlemleri nasıl oluyor? İşte, konu ile ilgili detaylar…

FACEBOOK NASIL SİLİNİR?

Şimdi adım adım facebook hesabı kalıcı olarak nasıl silinir bakalım.
• Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan üç çizgi simgesine tıklanır.
• Açılan alt sekmelerden ayarlar simgesine tıklanır.
• Ardından sol sütundan Facebook bilgilerine tıklanır.
• Facebook bilgileri sekmesi altında Dondurma ve Silme sekmeleri tıklanır.
• Hesabı Sil seçeneği işaretlenerek işleme devam et tıklanır.
• Ardından şifrenin girilmesi istenir.
• Facebook şifresi girildikten sonra devam seçeneği tıklanır ve ardından Hesabı Sil seçeneği tıklanır.
Hesap silme işlemi gerçekleşirken şu uyarılar karşınıza çıkar:
Hesabınızı yeniden etkinleştiremez veya eklediğiniz hiçbir şeyi (ör. fotoğraflar, videolar veya durum güncellemeleri) geri getiremezsiniz.
Arkadaşlarınıza gönderdiğiniz mesajlar gibi bazı bilgiler hesabınızı silmenizin ardından görünmeye devam edebilir.
Silme işlemi, talebinizi gönderdikten 14 gün sonra başlar. Bu süre boyunca hesabınız dondurulmuş olur ve hesabınızın silinmesini iptal edebilirsiniz.
Facebook silme işlemi gerçekleştikten sonra 30 gün hesaba giriş yapılmazsa silme tamamen gerçekleşmiş olur.

19-12/06/facebookjpgg.jpg

NASIL DONDURULUR?

Hesabı dondurmak için takip edilecek adımlar:
• Facebook sayfalarının sağ üst köşesinde bulunan üç çizgi simgesine tıklanır.
• Açılan alt sekmelerden ayarlar simgesine tıklanır.
• Ardından sol sütundan Facebook bilgilerine tıklanır.
• Facebook bilgileri sekmesi altında Dondurma ve Silme sekmeleri tıklanır.
• Hesabı dondur seçeneği işaretlenir ve Hesabı Dondurma İşlemine Devam Et seçeneği tıklanır.
• Ardından şifre girilmesi istenir.
• Facebook şifresi girildikten sonra Devam seçeneği tıklanır.
• Hesap dondurma işlemi gerçekleşir.

TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

HESAP SİLME NASIL İPTAL EDİLİR?

Hesabınızı sildikten sonraki 30 gün içerisinde Facebook hesabınıza giriş yapmanız durumunda silme işi otomatik olarak iptal edilecektir. Facebook’a girildiğinde;
Silme İşlemini İptal Et’e seçeneği tıklanır ve silme işi iptal edilir.

X

Her an haberdar olmak ister misin?

Aşağıdaki butona basarak tüm haberlerimizden anında haberdar olabilirsin. Tıpkı telefonunda olduğu gibi sana bildirimler göndereceğiz. Bu servisi dilediğin zaman iptal edebilirsin.

TIKLA HABERLER ANINDA ULAŞSIN