Facebook ve Instagram çöktü Whatsapp'da durum ne? Whatsapp'a girilebiliniyor mu?

Facebook ve Instagram çöktü Whatsapp'da durum ne? Whatsapp'a girilebiliniyor mu?

Facebook ve Instagram çöktü Whatsapp'a giriliyor mu? 4 Eylül günü sosyal medya kullanıcıları önce Facebook'da sorun yaşadı sonra ise Instagram tamamen çöktü. Whatsapp kullanıcıları da zaman zaman sorun yaşadıklarını belirtti. Şimdi Whatsapp'da durum ne? Facebook ve Instagram'daki sorun neydi? Facebook ve Instagram ne zaman düzelecek? İşte sosyal medyada yaşanan kaosun perde arkası...

Facebook ve Instagram çöktü haberinden sonra gözler  Whatsapp'a  çevrildi. Whatsapp'da durum ne? mü? 4 Eylül sabahı Facebook ve Instagram'a neden girilemedi? Facebook ve Instagram ne zaman düzelecek? İşte sosyal medyada yaşananlar hakkında merak edilen tüm soruların yanıtı...

Popüler fotoğraf paylaşım uygulaması Instagram'da saat 23.40 sularından itibaren erişim sorunu yaşanıyor. Yaklaşık 1 saat süren erişim sorunu 00:52 sularında düzeldi.

Mobilden Instagram'a ulaşamayan kullanıcılar web yoluyla platforma girdiklerinde "Oops, an error occurred." (Bir hata meydana geldi) uyarısı alıyorlar.

Facebook ve Instagram'ın tüm dünyada çöktüğü belirtilirken, kullanıcıların gönderi paylaşımı ve beğeni konusunda sorun yaşadığı belirtildi.

Whatsapp kullanıcılarının da uygulamayı kullanırken sorun yaşadığı belirtildi.

Facebook ve Instagram'da resmi bir açıklama geldiğinde haberimizde olacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN