Facebook ve Instagram tüm dünyada çöktü | Facebook ve Instagram ne zaman düzelecek?

Facebook ve Instagram tüm dünyada çöktü | Facebook ve Instagram ne zaman düzelecek?

Facebook ve Instagram tüm dünyada çöktü. Facebook ve Instagram kullanıcıları ne zaman düzeleceğini merak ediyor. Facebook dünya genelinde kısmen çökerken Facebook, Instagram'ın küresel çapta çöktüğü, dünyanın pek çok farklı Instagram'ın tamamen çöktüğü açıklandı. Whatsapp kullanıcıları da sorun yaşıyor.

Facebook ve Instagram kullanıcıları şokta. Facebook ve Instagram dünyanın hemen hemen her yerinde çöktü. Pek çok kullanıcının gönderi paylaşımı ve beğeni konusunda sorun yaşadığı belirtildi. Facebook çöktükten hemen sonra Instagram çöktü. Bu durumun dünyanın pek çok bölgesinde aynı anda yaşanması saldırı iddiasını gündeme getirdi. Whatsapp kullanıcılarının da zaman zaman sorun yaşadığı açıklandı. 

Şu anlarda Facebook'ta paylaşım ve beğeni konusunda sorun yaşanırken, Instagram'ın tamamen çöktüğü ve siteye girilemediği belirtildi.

Whatsapp kullanıcılarının da uygulamayı kullanırken sorun yaşadığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN