FIFA 19 Demo çıkış tarihi açıklandı! FIFA 19 yenilikleri neler?

FIFA 19 Demo çıkış tarihi açıklandı! FIFA 19 yenilikleri neler?

FIFA 19 Demo çıkış tarihi belli oldu. Electronic Arts (EA) tarafından geliştirilen FIFA serisi 2019 oyununun demo sürümü tarihi açıklandı. PlayStation Türkiye'den yapılan açıklamayı haberimizden görebilir, FIFA 19'daki yeniliklere göz atabilirsiniz.

FIFA 19 Demo sürümü çıkış tarihi açıklandı. Oyunseverlerin heyecanla beklediği FIFA 19'un demo sürümü PlayStation Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, bugün (13 Eylül) indirilebilecek. Peki FIFA 19 demo sürümünde hangi takımlar var? FIFA 19'daki yenilikler neler? İşte FIFA 19 hakkında merak edilen tüm detaylar.

Oyunun demo sürümünde Şampiyonlar Ligi ve Yolculuk modunu tecrübe edebileceğiz. Ayrıca demo sürümde 10 adet oynanabilir takımın bulunduğunu da belirtelim.

YENİLENMİŞ SANTRA MODU

Oyunun demo sürümü 13 Eylül tarihinde PS4, Xbox One ve PC kullanıcıları için yayınlanacak. Oyuncular oyunun demo sürümünde yenilenmiş santra modunu, Yolculuk modunun son bölümünü deneyebilecekler.

FIFA 19 DEMO TAKIMLARI

Juventus

Real Madrid

Atletico Madrid

Roma

Manchester United

Manchester City

PSG

Bayern Munich

Borussia Dortmund

Spurs

FIFA 19'DAKİ YENİLİKLER NELER?

Geçen 10 yılın ardından Şampiyonlar Ligi lisansı sona eren Konami, bu lisansı en büyük rakibine kaptırdı. UEFA ile ilgili her şey bundan sonra FIFA’dan sorulacak.

Hikaye modu The Journey (Yolculuk) hakkında da ilk bilgiler geldi. Alex Hunter‘ın hikayesi 3. ve son sezonuna hazırlanıyor. Bu kez Alex’in kardeşi Kim Hunter da oynanabilir karakterler arasında yer alacak.

Oyun için duyurulan yeni mod ise Kick Off oldu. Aslında klasik bir mod olan Kick Off tamamen yenileniyor. Rank sistemi getirilen bu modda arkadaşlarınıza karşı meydan okumalar gerçekleştirebileceksiniz.

Yeni FIFA’da ayrıca Real Player Motion özelliği detaylandırılacak. Oyuncu hareketleri tamamen simule edilerek oyuna aktarılmış durumda.

Önümüzdeki haftalarda FIFA hakkında çok daha fazla bilgi verileceğini belirtelim. FIFA 19 çıkış tarihi ise 28 Eylül olarak duyuruldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN