FIFA 20 ne zaman çıkacak? Demo sürümü yayınlandı

FIFA 20 ne zaman çıkacak? Demo sürümü yayınlandı

EA Sports’un son futbol oyunu FIFA 2020’nin demo sürümü yayınlandı. Oyunun çıkış tarihini dört gözle bekleyenler, FIFA 2020’nin demosunun nereden ve nasıl indirileceğini araştırılıyor. Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

 

Yeniliklerin geldiği FIFA 20, maç oynanışından oyun planına, taktiklerden oyun sırasındaki hareketlere kadar birçok özellikler, önceki oyuna nazaran büyük bir fark yaratıyor. Atak yaparken gol atma şansının artırıldığı FIFA 20’nin demo sürümü ve diğer bilgiler için haberimize bakabilirsiniz…

FIFA 20 DEMO SÜRÜMÜ YAYINLANDI

Bu sene oyuna ‘manuel savunma özelliği’ de eklenirken, oyuncuların otomatik top kapma çabasındayken uygulanacak manuel bir komut ile topu alma ihtimalleri artacak. Geçmiş zamanın FIFA oyunlarında yer almayan bir oyun modu olan, ‘VOLTA’ ismi verilen sokak futbolu, oyunun bu seneki sürümünde mevcut olacak.

FIFA Ultimate Team modu daha kapsamlı bir şekle dönüştürülecek. Öte yandan yapay zekâ iyileştirmeleri ve düzeltmeleri oyunun bu seneki sürümüne eklenecek.

19-09/11/fifa20.jpg

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: AMD Phenom II X4 965, Intel Core i3-2100 veya dengi
İşletim sistemi: 64-bit Windows 7/8.1/10
Sabit Disk: En az 50 GB boş alan
Ekran Kartı: AMD Radeon HD 7850 2GB, NVIDIA GTX 660 2GB veya dengi
Bellek: 8GB

ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

İşlemci: AMD FX 8150, Intel i5-3550 veya dengi
Sabit Disk: En az 50 GB boş alan
İS: Windows 10 - 64-Bit
Ekran Kartı: AMD Radeon R9 270X, NVIDIA GeForce GTX 670 veya dengi
Bellek: 8GB

FIFA 20 demosunda EA'nin bu sebe tanıtımını gerçekleştirdiği sokak futbolu modu VOLTA da denenecek. Demoda 10 farklı takım olacak. Amerika, Avrupa ve Asya'dan takımların olduğu liste ise şöyle:

Real Madrid
Liverpool
Manchester City
Borussia Dortmund
AS Roma
PSG
Club America
Atletico Madrid
Vissel Kobe
Los Angeles FC

Demonun boyutu hemen hemen 6,5 GB civarındayken, FIFA 20, 27 Eylül tarihinde PS4, PC, Nintendo Switch ve Xbox One platformlarında oyunseverlerle buluşacak. Demoyu şu anda Origin, PlayStation Store ya da Microsoft Store platformları üzerinden indirip hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN