Football Manager 2023 ne zaman çıkacak? FM 2023 çıkış tarihi ve yeni gelecek özellikler

Football Manager 2023 ne zaman çıkacak? FM 2023 çıkış tarihi ve yeni gelecek özellikler

Football Manager oyunun son baskısını geçtiğimiz yıl Kasım ayında alan oyunseverler, Football Manager 2023'ün ne zaman çıkacağını sorguluyorlar. Yeni sürümün daha eğlenceli ve daha heyecanlı olduğu söylenirken FM 2023 ile gelecek yeni özellikler de merak ediliyor.

Geçtiğimiz yıl Kasım yılında çıkan be kısa sürede sadece PC/Mac platformlarında bir milyondan fazla satışa ulaşan Football Manager oyunun 2023 yılından çıkması planlanan yeni baskısı heyecanla bekleniyor. Yeni özellikleriyle oyunseverlere daha eğlenceli zaman geçirtmeyi hedefleyen FM 2023'ün çıkış tarihi bu kapsamda araştırılıyor.

Football Manager 2023'ün içeriğine bir dizi yeni özellik eklendiği açıklanırken yeni video oyunun büyük hayran kitlesini çok fazla tatmin etmesi bekleniyor. Taraftarların en çok beklediği haberlerden birisi de beklediği en büyük haberlerden Serie A devi Juventus'un oyun içinde yer alıp almayacağı oldu. Konuya ilişkin bir duyuru yapan Konami ise, Juventus ile eFootball arasında imzalanan lisans anlaşmasının sona erdiğini ve bu durumun da Juventus'un FM oyunu içerisinde geri dönmesinin olası olabileceği belirtildi.

Football Manager 2023 ne zaman çıkacak

Football Manager 2023'e yeni gelecek diğer özellikler

Genel olarak daha da geliştirilmiş olarak sunulacak olan oyunda kadın futbolunun oyunun veritabanına entegre edildiği öğrenildi. Football Manager'ın geliştiricileri,son 1-2 yıldır kadın futbolunda veri tabanı ve teknoloji oluşturma çabasında olduğu bilinirken bunun FM23 için zamanında kullanılıp kullanılmayacağı henüz neylik kazanmadığı konuşuluyor.

Football Manager 2023 ne zaman çıkacak

Football Manager 2023 ne zaman çıkacak?

Son 3 baskısını Kasım ayında çıkaran Football Manager, 2023 yılı için henüz bir ay belirlemedi. Oyunseverler, yeni özelliklere sahip geliştirilen oyunun yine Kasım ayında çıkabileceğini umuyorlar.

İngiltere'de 39,99 euro ve ABD'de 54,99 dolar olarak fiyatlandırılan Football Manager'in fiyatlarında herhangi bir değişiklikte beklenmiyor. Hatta geçtiğimiz sefer yüzde 10'luk bir azalma yaşayan oyunda ön rezervasyon indirimi beklentisi de bulunuyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN