Gizliliği ve telefonun hafızasını korumak için çok az kişinin bildiği bu 5 WhatsApp hilesini mutlaka deneyin!

Gizliliği ve telefonun hafızasını korumak için çok az kişinin bildiği bu 5 WhatsApp hilesini mutlaka deneyin!

WhatsApp, dünyanın en ünlü mesajlaşma programlarından biridir. Milyonlarca insan her gün yazılı veya sesli mesaj, video, dosya ve bağlantı alışverişi yapmak için kullanıyor...

WhatsApp'ın potansiyelinden en iyi şekilde nasıl yararlanılacağını bilen çok az kişi vardır ve insanlar genellikle telefonu sürekli olarak yinelenen veya işe yaramaz dosyalarla dolu olarak bulur. Veya günün en olası olmayan saatlerinde mesajlardan rahatsız olurlar. Bugün bu sorunları nasıl çözeceğimizi bulmaya çalışacağız. Aynı zamanda mahremiyet ve hafızadan tasarruf etmek için çok faydalı olan 5 WhatsApp hilesini keşfedeceğiz.

1-004.jpg

SON GÖRÜLME VE MAVİ TİK NASIL KALDIRILIr

Mahremiyetin korunması, bu tarihsel dönemde özellikle hissedilen bir ihtiyaçtır. Kişisel (ve banka) verileri birçok dolandırıcının hedefidir. Neyse ki WhatsApp bize dolandırıcılıklara karşı savunmak için birçok işlev sağlıyor. Zorluklardan ve istenmeyen mesajlardan kaçınmak için de faydalı olabilecek özellikler. Örneğin, son erişimimizin görüntüsünü kaldırmak istiyorsak, ayarlara gitmeniz yeterlidir. Buradan önce Hesap'a, ardından Gizlilik'e tıklıyoruz. Bu menüde bilgilerin nasıl gizleneceğini ve çift mavi tikin nasıl kaldırılacağını kolayca bulacağız.

WHATSAPP'IN TELEFON HAFIZASINI DOLDURMASINI ÖNLEYELİM

WhatsApp ile ilgili sorunlardan biri, fotoğrafların ve videoların sıklıkla kopyalanması ve akıllı telefonun hafızasının dolmasıdır. Bu sorun kolayca çözülür. Ayarlara bir kez daha tıklıyoruz ve bu dosyaları sadece uygulama klasöründe görüntülemeye karar veriyoruz. Kopyalarımız olmayacak ve dosyaları çok hızlı bir şekilde silebilmemiz için boyut ve tarihe göre sıralayabileceğiz.

KENDİ KENDİNİ SİLEN MESAJLAR VE FOTOĞRAFLAR

Hafızanızı boş tutmanın bir başka yolu da, belirli bir süre sonra kendi kendini yok eden mesajlar ve fotoğraflar göndermektir. Geçici mesajları kullanmak için bir kişinin veya WhatsApp grubunun adını tıklamanız yeterlidir. Mesajın kendisini silmeden önce görünür kalacağı süreyi ayarlayabileceğimiz bir pencere açılacaktır.

Aynı yöntemi fotoğraflar için de kullanabiliriz. Bir tane göndermeden hemen önce, gönder düğmesinin yanında görünen 1 numaraya tıklayın. Fotoğraf görüntülendiği anda kaybolacaktır.

2-003.jpg

GİZLİLİĞİ VE HAFIZAYI KORUMAK İÇİN ÇOK AZ KİŞİNİN BİLDİĞİ 5 WHATSAPP HİLESİ

WhatsApp ayrıca hangi kişilerin hikaye durumlarımınızı görebileceğini belirlemenize olanak tanır. Özellikle bir insanı hariç tutmak istiyorsak, ayarların 3 noktasına tıklayın. Hesabın Gizlilik bölümüne giriyoruz. Burada durum, güncellemeler ve son erişimle ilgili bir dizi öğe göreceksiniz. Birine tıklarsak, bu bilgiyi herkese göstermeye veya bazı istenmeyen misafirleri hariç tutmaya karar verebiliriz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN