Google Haritalar'dan 'Sokak görünümü' güncellemesi

Google Haritalar'dan 'Sokak görünümü' güncellemesi

Google, Haritalar'ın sokak görünümlerinin 15'inci yıldönümünde bir yeniliğe imza attı. Buna göre mobil uygulama kullanıcıları da sokak görünümü özelliğine erişebilecek.

Google'ın navigasyon uygulaması Google Haritalar, bugün 'Sokak Görünümü' özelliğinin uygulamaya konmasının 15. yıldönümünü kutluyor.

Şirket bugünün şerefine söz konusu özelliği mobil cihazlarda da aktifleştiriyor.

Kullanıcılar bugünden itibaren IOS ve Android cihazlarda Google Haritalar uygulamasındaki sokak görünümlerine bakabilirler.

2007 YILINA UZANIYOR

shiftledete.net'te yer alan habere göre, Google Haritalar Sokak Görünümü, ilk olarak 2014’te yalnızca Web sürümü için aktif olarak yer alıyordu.

Kullanıcılara zamanda yolculuk yaptıran bu özellik, bugünden itibaren mobil uygulamalarda da yer almaya başladı.

Kullanıcılar bu özellik sayesinde istedikleri yeri sanal haritayla dolaşabilecek ve 2007 yılına kadar geriye gidebilecek.

PLATFORM KÜTÜPHANESİNE AKTARILIYOR

Ayrıca Google, 360 derece görüntü dizilerini hızlı ve toplu şekilde yayınlamanıza izin vermeniz için ‘Street View Studio‘yu da tanıttı.

Böylece kullanıcılar, ön izleme seçeneğine sahip 360 derece video yükleme şansına sahip olacak.

Bu da bir konumun, farklı bakış açılarından sokak görüntüsünün platform kütüphanesinde yer almasına yardımcı oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN