Google Maps müzik çalacak

Google Maps müzik çalacak

Popüler navigasyon uygulaması Google Maps yeni güncelleme ile müzik çalma fonksiyonu kazanacak.

Son yıllarda uygulamaların farklı özellikler sunması artık sıradan bir hal almaya başladı. Bunlardan biri de Google cephesinden geliyor. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak yeni Google Maps güncellemesi ile uygulama içinden müzik desteği sunulacak.

GOOGLE MAPS MÜZİK ÇALACAK

Sunulan yeni özellikle beraber uygulamanın içinden çıkmadan müzik dinleyebileceksiniz. Bu özellik üçüncü parti platformları destekleyecek. Buna göre Spotify, Apple Music ve Google Play Music platformlarını Google Maps üzerinden kullanmak mümkün olacak ve uygulamayı kullanırken bu platformlara Google Maps üzerinden de giriş yapabileceksiniz. Bu sayede navigasyon yaparken müzik keyfiniz de sekteye uğramayacak.

Uygulamaya gelen yenilikler bununla sınırlı değil. Google Maps yeni güncelleme ile beraber artık toplu taşıma duraklarına ne kadar yakın olduğunuzu, ulaşım aracının ne kadar sürede geleceğini ve gelen aracın içindeki kişi sayısını da gösterecek. Bu yeni özellik ilk etapta Avusturalya'nın Sidney şehrinde kullanıma sunuluyor. Yeni özelliğin önümüzdeki dönemde farklı ülkelerde de kullanıma sunulup sunulmayacağı bilinmiyor.

Google Maps'e gelecek yeni güncellemenin bu hafta içinden itibaren sunulmaya başlanması bekleniyor. Güncellemenin tüm dünyaya yayılmasının birkaç hafta sürebileceğini de belirtelim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN