Google Play Store indirme bekleniyor hatası çözümü

Google Play Store indirme bekleniyor hatası çözümü

Google Play Store indirme bekleniyor hatası çözümü nedir? Hatayı çözemeyenler Google Play Store APK ücretsiz indirme seçeneğini düşünüyor ancak sorun uygulamada değil. Bu nedenle Google Play Store APK'sını indirmek sorunu çözmeyecektir. İşte yapılması gereken adımlar...

Google Play Store indirme bekleniyor hatası çözümü nedir? Google Play Store APK ücretsiz indirme ile sorun çözülür mü?

Android tabanlı cep telefonlarının uygulama indirmek için kullandığı Google Play Store'da zaman zaman "İndirme bekleniyor" sorunu ile karşılaşılıyor. Uzun süre bu hatayı alan kullanıcılar sorunun Store uygulamasında olduğunu düşünüyor. 

Peki böyle bir sorunla karşılaşıldığında ne yapılması gerekiyor? Uygulamayı indirebilmek için yapılması gereken adımlar neler? İşte Android Google Play indirme bekleniyor sorununun çözümü...

GOOGLE PLAY STORE İNDİRME BEKLENİYOR HATASI ÇÖZÜMÜ

İşletim sistemi ile ilişkili bu tip sorunlar çoğu zaman basit nedenler dolayısı ile ortaya çıkıyor. Yüksek ihtimal ile o esnada telefondaki bir uygulama otomatik olarak güncelleniyor olabilir. Bu sebepten ötürü Google Play, uygulama marketten indirilmeye çalışılan uygulama ile ilgili indirme işlemini erteliyor olabilir.

Bu durumda güncelleme bitmeden uygulamanın indirme işlemi de başlamaz. Eğer indirme bekleniyor sorunu bu sebepten ötürü çıkıyorsa güncelleme işlemi sona erdiğinde indirme işlemi başlayacaktır. Ancak söz konusu uygulama acil olarak indirmeniz gerekiyorsa aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Google Play'i açın. 
• Açılır menüden uygulamalarım ve oyunlarım seçeneğine dokunun. 
• Ardından açılan ekranda güncelleme işlemi yapılan uygulamalar gözükecek. 
• Burada güncellemesi süren uygulamanın güncelleme işlemini sonlandırdığınızda telefonunuz yeni uygulama indirme işlemi için müsait olacak.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN