Google yapay zekalı telefonu Pixel 6'yı tanıttı

Google yapay zekalı telefonu Pixel 6'yı tanıttı

Google akıllı telefon pazarında kendi kurallarıyla oyuna sokacağı yeni telefonu Google Pixel 6'yı tanıttı. Şirketin kendi tasarımı çiple çalışacak olan model pek çok teknik yeniliği de bünyesinde barındırıyor.

Google son cep telefonu modeli Pixel 6'yı tanıttı. Yeni telefon, Google'ın kendi tasarımı olan çiple çalışan ilk model olacak.

Google'ın geliştirdiği Tensor adlı işlemci, telefona yapay zeka ve makine öğrenimi temelli özellikler eklenmesine olanak sağlıyor.

Telefonun Pixel 6 Pro adlı, daha fazla özelliğe sahip bir versiyonu daha var.

Google'ın cihazlar departmanı müdürü Rick Osterloh, "Bu telefon serisini çıkarmaya başladığımızda hedefimiz böyle bir telefon üretmekti" dedi.

BBC'ye konuşan Osterloh, "Teknoloji ve ürün geliştirme yeteneklerimizi artırdık ve sonunda vizyonumuzu gerçeğe dönüştürebildik" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN