Google'da neler oluyor?

Google'da neler oluyor?

ABD'nin Iowa eyaletinde bulunan Google veri merkezinde bir patlama meydana geldi. Patlama sonucunda üç elektrikçinin ağır yaralandığı bildirildi. Google'a erişimde TSİ. 04.30 sıralarında bir kesinti yaşanması da gözlerin şirketten yaşanan gelişmelere çevrilmesine neden oldu.

Ayda 80 milyar ziyaretle internetin en çok ziyaret edilen sitesi olan arama motoru Google, son günlerde şirket bünyesinde yaşanan sorunlarla gündemde.

Şirketin veri merkezinde meydana gelen patlama nedeniyle üç çalışan yaralanırken erişimde de bir kesinti meydana geldi.

"Yazılım sorunundan kaynaklanıyor"

Şirket Google'ın çökmesine ilişkin yaptığı açıklamada söz konusu sorunun yazılım güncellemesinden kaynaklandığını ve hızla çözüldüğünü söyledi.

Kullanıcıların arama motorlarında yaşanan sorunun patlamanın yaşandığı sırada gelmesi ise dikkat çekti.

Shiftdelete.net'in haberine göre büyük bir küresel kesinti yaşanırken birçok kullanıcı arama yaptığı sırada bir hata mesajı ile karşılaştı

Google'dan açıklama

Bir Google sözcüsü verdiği demeçte ise şu ifadeleri kullandı:

Bugün Google’ın Council Bluffs, Iowa’daki veri merkezinde meydana gelen ve şu anda tedavi edilmekte olan üç kişinin yaralanmasına neden olan bir elektrik kazası haberini aldık. Tüm çalışanların sağlığı ve güvenliği en büyük önceliğimizdir. Durumu kapsamlı bir şekilde araştırmak ve gerektiğinde yardım sağlamak için ortaklar ve yerel yetkililerle yakın bir şekilde çalışıyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN