Google'den dikkat çeken reklam filmi: Apple ve Windows'la dalga geçti

Google'den dikkat çeken reklam filmi: Apple ve Windows'la dalga geçti

Google, yeni bilgisayarı Chromebook'un bir dakikalık reklamında rakipleriyle adeta dalga geçti. Teknoloji devi, Chrome OS ile çalışan Chromebook'un reklamında Windows ve macOS işletim sistemlerindeki hatalara dikkat çekti.

Google, dizüstü bilgisayar pazarındaki varlığını hatırlatmak için yeni bir reklam filmi yayınladı. Bütçe dostu modelleriyle Avrupa ve ABD’de öğrencilerin hedefine oturan Chromebook ailesi Chrome OS işletim sistemiyle çalışıyor. Teknoloji devinin yayınladığı reklam, işletim sisteminin hata vermediğini ve güvenilir olduğunu anlatıyor. Windows ve macOS’un hata mesajlarının arka arkaya gösterildiği reklam ‘Bilgisayarınızın güvenilir olmasını istemez misiniz?’ sloganıyla yayınlandı.

CHOROME İLE OS HATALARINA VEDA EDİN

Yaklaşık bir dakika uzunluğundaki reklamda Windows ve macOS hata mesajları, virüs uyarıları ve mavi ekranlarla karşılaşıyoruz. Google rakiplerinin hatalı işletim sistemlerine karşı Chrome OS’un sadeliği ve güvenilirliğini vurguluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN