Huawei Nova 4 özellikleri ve fiyatı

Huawei Nova 4 özellikleri ve fiyatı

Huawei Nova 4 özellikleri ve fiyatı ile ilgili merak edilen her şey haberimizde. Huawei Nova 4 hakkında merak edilen detayları merak eden vatandaşlar için derledik. Huawei'nin heyecanla beklenen yeni telefonu Huawei Nova 4 resmen tanıtıldı. İşte Huawei Nova 4 özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilen her şey...

Huawei Nova 4 sonunda gün yüzüne çıktı. Huawei Nova 4, Huawei’nin iddailı işlemcisilerinden biri olan en güçlü işlemcisi olan Kirin 970 işlemcisinden gücünü alıyor. Kirin 970 işlemcisiyle birlikte üst segment telefonlar arasında oldukça dikkat çeken Huawei Nova 4, sergilemiş olduğu performansla da ön plana çıkmayı başarıyor.

Huawei Nova 4 özellikleri ve fiyatı hakkındaki haberleri merak edenler için derledik. Huawei Nova 4 hakkında merak edilen detaylar kurum tarafından dün akşam resmi olarak açıklandı. Çin merkezli teknoloji devi Huawei'nin heyecanla beklenen yeni telefonu dün akşam tanıtıldı. Huawei Nova 4 ile ilgili bilgiler daha önce sızdırılmıştı. 

18-12/18/huawei-nova-4-ozellikleri-ve-fiyati.jpg

HUAWEI NOVA 4 ÖZELLİKLERİ

Huawei Nova 4 modeli daha önceden yapılan sızıntılarda olduğu gibi, Degrade geçişli mavi, pembe, siyah ve beyaz olmak üzere 4 farklı renk seçeneği ile karşımıza çıkıyor. EMUI 9.0.1 tabanlı Android 9.0 Pie güncellemesi ile kutudan çıkan yeni telefon ayrıca 3.750 mAh boyutundaki bir bataryadan da güç alıyor. Grafik işlem performansının yüzde 60 oranında artacağını ve güç tüketimininse yüzde 30 oranında azalacağının öne sürüldüğü bu teknoloji ile HDR benzeri bir görselleştirme yapılabiliyor. Bu sayede HDR olmayan oyunlarda bile HDR kalitesinde grafikler elde edilebiliyor.

Huawei Nova 4  teknik özellikler

Huawei HiSilicon Kirin 970 işlemci
8GB RAM, 128GB depolama
6,4 inç Full HD+ IPS ekran
48/20MP, f/2.2 + 16MP, f/1.8 + 2MP, f/2.2 üç arka kamera
25 MP, f/2.0 ön kamera
Android 9.0 Pie işletim sistemi
18W hızlı şarj destekli 3.750 mAh batarya

HUAWEI NOVA 4 FİYATI NE KADAR?

Huawei Nova 4, ilk olarak Çin’de satışa sunulacak. Avrupa'ya ne zaman geleceği bilinmiyor. 48 MP çözünürlüğünde ana kameraya sahip üst seviye modelin fiyatı 490 dolar, alt seviye modelin fiyatı ise 450 dolar olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN