İkinci el araç alacaklara Google'dan yeni özellik! İlanları tek tek gezmeye son: Bir tıkla önünüze listelenecek

İkinci el araç alacaklara Google'dan yeni özellik! İlanları tek tek gezmeye son: Bir tıkla önünüze listelenecek

Teknoloji gelişmeye devam ederken en çok kullanılan arama motoru Google yeni bir gelişmeyle gündeme geldi. “Benim İşletmem” aracılığıyla otomobil bayilerindeki araç envanterlerine arama sonuçlarına ekleyen Google büyük bir çalışmaya imza attı. İşte Google'ın o yeniliği…

Gelişen teknoloji yeni çalışmaları da beraberinde getiriyor. Google araç envanter listesini arama sonuçları arasına ekledi. Büyük bir çalışma ile gündemde yer alan Google çalışmanın detaylarını da paylaştı. İşte Google'ın o yeniliği…


GOOGLE'DAN BÜYÜK YENİLİK


Şimdilerde henüz beta aşamasında olan çalışmalar ABD'de test ediliyor. Bayilik listesindeki ikinci araçların dahil edildiği sistem dikkat çekerken araçların fiyatları özellikleri kilometreleri ve diğer ayrıntıların da görüntülenebildiği belirtildi. Bunun yanı sıra listelerin satıcının web sitesine de bağlantı sağladığı görülmektedir.

google-ozellik.jpg
Bayilerin bu özelliği kullanması ile birlikte Google Aramalar’da satılık otomobil ilanlarının da daha çok görüntülenebileceği düşünülüyor. ABD'de çalışmalar devam ederken sistemin işleyişi de merak ediliyor. Google arama motoru üzerinden arama yapan bir kişinin başka bir sekmeye gitmeye gerek kalmadan yakınlarda satışa sunulan araçların listesini görebileceği belirtirdi. Araç kimlik numarası bulunan bütün taşıtların listede yer alabileceği aktarıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN