İnstagram dili nasıl değiştirilir? İnstagram dili yeni güncelleme ile İngilizce'ye döndü

İnstagram dili nasıl değiştirilir? İnstagram dili yeni güncelleme ile İngilizce'ye döndü

Instagram dili değiştirme işlemi internette en çok aranan konu oldu. Çünkü dün gece itibariyle gerçekleşen Instagram güncellemesi sonra uygulamanın dili İngilizce'ye döndü. Android ve IOS cihazlar için dil ayarları farklılık gösteriyor. İnstagram dili ayarları ve Instagram dilini ayarları değiştirme işlemlerini haberimizde derledik.

Instagram dil ayarları ile İnstagram dili İngilizce'den Türkçe'ye nasıl çevrilir? İnstagram dili nasıl değiştirilir? İnstagram neden İngilizceye döndü? Instagram’da bugün meydana gelen güncelleme de birçok cihazda dil değişikliğine neden oldu. 

INSTAGRAM'DA DİL NEDEN DEĞİŞTİ?

Uygulamaya gelen güncellemenin ardından instagram dili değişen kullanıcılar sorunun sebebini merak ederek aramalar yaptı. İnstagram dün gece itibarıyla uygulamaya yeni özellikler ekleyerek güncellemeye gitti. Güncelleme bazı telefonlarda dil seçeneğini sıfırladı. Dil seçeneğinin sıfırlanması ile binlerce kişi mağdur oldu.

INSTAGRAM DİL AYARLARI NASIL DEĞİŞTİRİLİR?

Akıllı telefon uygulaması İnstagram önceki gün gelen güncelleme ile yeniliendi. Güncelleme esnasında dil otomatik olarak İngillizce'ye geçti. Kullanıcılar 'instagram dil ayarı nasıl değiştirilir?' araması ile sorunun çözümünü arıyor. İşte detaylar...

iPhone iOS Instagram Dil Ayarları iPhone ya da iPad cihazlarda dil ayarlarını değiştirmek: Ayarlar bölümüne giriş yapıp Genel > Uluslararası > Dil seçeneğinden istediğiniz dili seçin..

Android Instagram Dil Ayarları Android cihazlarda dil ayarlarını değiştirmek:

Telefondan Ayarlar bölümünü açıp Dil ve Giriş > Dil seçeneği ile dil ayarlarını yapabilirsiniz.

Instagram Dil Ayarları işleminin nasıl gerçekleştirileceği konusunda rehber yazıları için yönlendirme yapıldı. Kısacası uygulama tarafından da yeni dilleri kullanmak isteyen kullanıcılara yapılacak ayarlar hatırlatılmış oldu. Instagram ingilizce oldu Türkçe yapmak için Instagram dil ayarını nereden değiştiririm? Android iphone telefonda dil ayarları nasıl yapılır? Hesap dil değiştirme. Türkçe nasıl çevirilir? 

19-01/29/5b85a94cb699de25d8f5f53f-ufdt_cover.jpg

Öncelikle Instagram Dil Ayarları kısmına girebilmek için Instagram profilinize girmeniz gerek.
Ardından ise ayarlar kısmına girmeniz gerekiyor.

Ayarlar menüsünden alt kısmına inmeniz ve ardından da “Dil” kısmına tıklamanız gerekiyor.
Son olarak seçmek istediğiniz dilli işaretlemeniz ve ayarları kaydetmeniz yeterli.
Şu an için desteklenen diller ise şöyle sıralanabilir: (Instagram tarafından açıklanan liste)

Danca / Nederlands
Farsça /
Fince / Suomi
Fransızca / Français
Almanca / Deutsch
Yunanca /
İbranice /
Macarca / Magyar (Sadece Android)
Endonezce / Bahasa Indonesia
İtalyanca / Italiano
Japonca /
Korece /
Malayca / Bahasa Melayu
Norveççe / Norsk
Lehçe / Polski
Afrikanca / Afrikaans
Arapça
Bulgarca / Български (sadece Android)
Kanada Fransızcası / Français (Kanada) (sadece Android)
Çince /
Hırvatça / Hrvatski
Çekçe / Český
Danca / Dansk
Geleneksel Çince – Hong Kong /
Türkçe
Ukraynaca /
Vietnamca /
Portekizce / Português
Rumence / Română
Rusça /
Slovakça / Slovenčina
İspanyolca / Español
İsveççe / Svenska
Tagalog / Filipino
Tayca /

İNSTAGRAM KULLANICI SAYISI 1 MİLYARA YAKLAŞIYOR

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Ekim 2010'da kurulduğunda, kullanıcılarına çektikleri bir fotoğraf üzerinde dijital filtre kullanma ve bu fotoğrafı Instagram'ın da dahil olduğu, sosyal medya servisleri ile paylaşma imkanı tanımıştır. Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram Nisan 2012 yılında sosyal medya devi Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı.[5] Facebook'a satılmadan önce 30 milyon kullanıcısı olan Instagram'ın Eylül 2017 itibarıyla 800 milyon kullanıcısı bulunmaktadır.

Belirgin özellikleri; fotoğrafları bir kare şekline sınırlandırmak, Kodak Instamatic ve Polaroid resimler, cep telefonu kameralarında kullanılanın aksine 4:3'lük çerçeve oranı. Bu durum yeni bir güncelleme ile değişmiş, kullanıcılar özgün çerçeve oranı kullanabilir hale gelmişlerdir.

İnstagram dili değiştirme işlemi internette en çok aranan konu oldu. Çünkü dün gece itibariyle gerçekleşen instagram güncellemesi sonra uygulamanın dili İngilizce'ye döndü. Android ve IOS cihazlar için dil ayarları farklılık gösteriyor. İnstagram dili ayarları ve İnstagramın dilini değiştirme işlemlerini haberimizde derledik.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN