Instagram karanlık mod özelliği nasıl kullanılır? iOS kullanıcıları memnun değil

Instagram karanlık mod özelliği nasıl kullanılır? iOS kullanıcıları memnun değil

Instagram'a gelen karanlık mod özelliği yalnızca son sürüm Android kullanıcılarına sunuldu. iOS kullanıcıları ise bu durumdan memnun olmadı. Henüz iOS cihazlara gelmeyen özellik hakkında sosyal medyada tepkiler yükseliyor. Peki Instagram karanlık mod (gece modu) nasıl kullanılır?

Instagram son olarak yayınladığı karanlık mod ile eleştirilerin hedefi oldu. Android tabanlı cihazlarda kolaylıkla kullanılabilen karanlık mod iOS kullanıcıları için hala yayınlanmadı.

iOS yazılımını kullanan İphone ve İpad kullanıcıları tarafından eleştiren Instagram karanlık mod özelliği siyah teması ile dikkat çekiyor çünkü hala iOS cihazlarda aktif olmadı.

Peki, Android cihazlarda karanlık mod (gece modu) nasıl kullanılıyor?

KARANLIK MOD (GECE MODU) NASIL KULLANILIYOR?

Karanlık mod uygulaması, Android son sürümü yani Android 10 cihazlarda kullanılabiliyor. Karanlık mod uygulaması açık olduğu takdirde Instagram da otomatik olarak gece moduna giriyor.

Cihazınız Android 10 sürümüne yükseldiyse karanlık modu açmak için ayarlar sekmesinden ekran ve ardından gece modu seçeneğini aktif edin. Cihaz gece modundayken Instagram da otomatik olarak gece moduna geçiş yapacak.

INSTAGRAM TARİHİ

5 Ekim 2010'da kurulan Instagram iOS için ücretsiz fotoğraf düzenleme ve paylaşma uygulaması olarak ortaya çıktı.

Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kurulan Instagram uygulaması kısa sürede büyüdü. Kısa zamanda geniş kitleler tarafından kullanılan ve önerilen Instagram, çok geçmeden 1 milyon kullanıcıya ulaştı.

AKTİF INSTAGRAM FİLTRELERİ

Instagram diğer fotoğraf düzenleme uygulamaları gibi pek çok filtreyi bünyesinde barındırıyor. Bu filtreler kullanıcı tarafından istenen oranda ayarlanabiliyor. İşte Instagram filtreleri isimleri:

Amaro

Rise

Mayfair

Valencia

X-Pro II

Hudson

Sierra

Lo-fi

Willow

Earlybird

Toaster

Sutro

Brannan

Walden

Inkwell

Hefe

1977

Nashville

Kelvin

Crema

Slumber

Ludwig

Perpetua

Aden

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN