Instagram yeni özellik deniyor

Instagram yeni özellik deniyor

Dünyanın en çok kullanılan uygulamalarından biri olan Instagram, Twitter ve Facebook’ta oldukça popüler olan “yeniden paylaşma” özelliğinin test aşamasında olduğunu belirtti.

Instagram, Twitter ve Facebook’ta oldukça popüler hale gelen “yeniden paylaşma” özelliğini kullanıcılara sunmak üzere test ediyor.

Sosyal medya danışmanı Matt Navarra'nın fark ettiği yeni gelen özellikle birlikte kullanıcılara başka bir “ara uygulama” kullanmalarına gerek kalmadan beğendikleri bir gönderiyi profillerinde paylaşma imkanı verilecek.

The Verge’de yer alan habere göre konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Meta sözcüsü Seine Kim, “Kullanıcılarımız daha önceden de beğendikleri bir gönderiyi ‘hikayeler’de yeniden paylaşabiliyordu. Benzer şekilde şimdi de gönderileri kendi profillerinde yeniden paylaşabilmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bunun orijinal içerik üreticileri için de bir fırsat yaratabileceğini düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN