Instagram'a güncelleme geliyor! İşte yeni özellikler

Instagram'a güncelleme geliyor! İşte yeni özellikler

Instagram profiliniz tamamen değişiyor! Değişim kiminin hoşuna gidecek, kiminin de gitmeyecek! Hızla büyüyen sosyal medya platformu Instagram, kullanıcılarına yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde yapılan sızıntı ile birlikte Instagram‘ın yeni profil tasarımını ortaya çıkartıldı.

Instagram'da profile girdiğinizde kişinin telefon numarasına Call kısmından, eğer bir şirket sayfasıysa sipariş verecekseniz de yine Start Order'dan ulaşacaksınız. Diğer yandan sembollerle gösterilen ifadeler de yazıya dönüşüyor. Etiket, IGTV metinlerini görüyorsunuz...

İşte Instagram'ın son hali bu şekilde... Instagram tasarımla birlikte başka önemli değişiklikler de yapacak. Şirket, sahte takipçileri ve beğenileri platformdan silecek.


18-11/23/instagram-3.jpg

Yani takipçisi yüksek olan pek çok hesabın takipçi sayısında ciddi düşüşler olabilir, hazırlıklı olun.

Platformun resmi iletişim kanalından yapılan açıklamaya göre yapay zeka ile birlikte geniş kapsamlı bir temizliği yapılacak.

Bir diğer önemli ayrıntı da takipçi ve beğenilerde silinme olması durumunda, ilgili hesaba bildirimin gidecek olması.

Aynı zamanda güvenli olmayan üçüncü parti uygulamalar ile hesabınızı bağladıysanız şifrenizi değiştirmeniz yönünde bir uyarı da alacaksınız.

18-11/23/instagram-2.jpg

Bu arada Instagram hesabınızla ilgili bilmeniz gereken bir müthiş özellik var!
Instagram profil sayfalarındaki bu işareti fark ettiniz mi? Instagram'ın bomba özelliği içinde gizli! Bakın öyle bir işe yarıyor ki...

Öncelikle bir dizi ayar yapmanız gerekiyor. İlk olarak Ayarlar'a girin ve İşletme Profiline Geç'i seçin.

18-11/23/instagram-5.jpg

Instagram'da paylaştığınız Hikayeler'le ilgili de daha detaylı rakamlar alabilirsiniz. Örneğin bir hikayenizi kaç kişinin gördüğünü görebiliyorsunuz; ancak bir hikayenizin kaç kez görüntülendiğini merak ediyor musunuz? Aynı kişinin 5 kez hikayenize bakma ihtimalini unutmayın!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN