Instagram’da görüntülü görüşme dönemi

Instagram’da görüntülü görüşme dönemi

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan Instagram’da görüntülü görüşme dönemi başladı. Uzun zamandır beklenen görüntülü görüşme özelliğini kullanıma sunan Instagram, keşfet kısmında da yenilikler yaptı.

Geçtiğimiz aylarda düzenlenen F8 konferansında duyurulan Instagram için görüntülü görüşme özelliği, dün yayınlanan güncellemeyle sonunda geldi. Merakla beklenen görüntülü görüşme özelliği sayesinde 4 kişi aynı anda grup sohbeti yapabiliyor. Görüntülü görüşme özelliğini kullanabilmeniz için Instagram’ı güncellemeniz yeterli.

INSTAGRAM'DA GÖRÜNTÜLÜ GÖRÜŞME NASIL YAPARIM

Instagram görüntülü görüşme yapabilmeniz için önce o kişiye DM üzerinden mesaj göndermeniz gerekiyor. Ardından sağ üst köşede yer belirecek olan kamera işaretine tıklayarak görüntülü görüşmeyi başlatabilirsiniz. Aynı anda 4 kişiyle grup görüşmesi yapabilmeniz mümkün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN