iPhone 11 Türkiye ve ABD fiyatı ne kadar? Tüm dünyaya tanıtımı yapılıyor

iPhone 11 Türkiye ve ABD fiyatı ne kadar? Tüm dünyaya tanıtımı yapılıyor

ABD’li teknoloji devi Apple, yeni modelini bugün itibarıyla tüm dünyaya tanıtmaya hazırlanıyor. ABD basınına sızdırılan son dakika haberinde Apple’ın iPhone 11’i çok yüksek bir meblağa satması bekleniyor. Peki iPhone 11 Türkiye ve ABD fiyatı ne kadar olacak? Gelişmeler haberimizde…

 

Tüm dünyaya düzenleyeceği lansmanla yeni telefonunu tanıtmaya hazırlanan Apple’da iPhone 11’in satış fiyatına dair haberler yayınlandı. Son çıkan iPhone XR ve iPhone XS modellerinden farklı özellikler taşıyacağı söylenen iPhone 11 modelinin kamerası göze çarpıyor.

İPHONE 11’İN FİYATI NE KADAR?

Resmî olmayan bilgilere göre; Apple, iPhone 11’in fiyatını vergiler dâhil 10 bin TL gibi bir rakama satacak. iPhone 11 Pro modelinin fiyatının ise 12 bin TL (hemen hemen 2 bin 100 dolar), iPhone 11 Pro Max modelinin fiyatının ise 14-18 bin TL (3130 dolar) arasında değişeceği konuşuluyor.

ÖZELLİKLERİ

iPhone 11 Pro ve iPhone Pro Max, 5.8-6.5 inçlik OLED ekranla piyasaya sürülecekken, iPhone 11 6.1 inçlik LCD ekrana sahip olacak. Yeni tanıtılacak olan modellerin en dikkat çekici özelliği iletişimde çığır açacak olan 5G teknolojisini destekleyecek olması. Filmleri internet hızınızın desteklemesi durumunda saniyeler içerisinde telefona indirilebilecek.

Yeni kamera sistemi ile beraber iPhone 11 kullanıcısının, fotoğraf çekme isteğini sezebileceği söylentiler arasında bulunuyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

ESKİ MODELLERİN FİYATI DÜŞECEK

Yeni iPhone modellerinin ülkemize girişiyle beraber iPhone XS ve iPhone XR modellerinde fiyatların düşmesi bekleniyor.

iPHONE XL'DEN EN NET SIZINTI

19-09/10/xl.jpg

19-09/10/xll.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN