iPhone 11’in Türkiye'ye geliş tarihi ne zaman? Fiyatı belli oldu

iPhone 11’in Türkiye'ye geliş tarihi ne zaman? Fiyatı belli oldu

San Francisco’da düzenlediği lansmanla tüm dünyanın merak içerisinde beklediği iPhone 11’ini tanıtan Apple, ürünün fiyatını da açıkladı. Birçok kullanıcı tarafından tercih edilen iPhone’un yeni serisinin Türkiye’ye geliş tarihi ile ilgili gelişmeler karar.com’da…

 

Apple, yeni ürünleri iPhone 11, 11 Pro ve 11 Pro Max’i nihayet duyurdu. Küçük ekranlı bir telefon isteyenlere iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max da aynı özellikleri daha büyük bir ekran sevenler için tasarlandı. Hem dünya hem de Türkiye bu yeni iPhone’ların satışa konulacağı günü bekliyor.

IPHONE 11’İN TÜRKİYE’YE GELİŞ TARİHİ NE ZAMAN?

Dünyaca ünlü teknoloji devi Apple, merakla beklenen iPhone 11'in Türkiye'de satılacağı tarihle alakalı bir bilgi paylaşmadı. Fakat iPhone 11'in ilerleyen haftalarda Türkiye satılacağı düşünülüyor.

19-09/11/iphonee-fiyatari.jpg

TÜRKİYE'DE NE KADARA SATILACAK?

iPhone 11'in başlangıç fiyatının (64 GB) 8 bin Türk lirası, iPhone 11 Pro'nun başlangıç fiyatının 11 bin Türk lirası, iPhone 11 Pro Max'in başlangıç fiyatının da 12 bin 500 Türk lirası olacağı öne sürülüyor.

Apple bu etkinliğinde üç tane yeni iPhone 11 modelini, akıllı kol saati Apple Watch’ın beşinci serisini, yeni model iPad’ini, online televizyon izleme platformu Apple TV+ ve video oyun platformu Apple Arcade’in de yeni özelliklerini anlattı.

19-09/11/iphone.jpg

TV PLUS SÜRPRİZİ

Netflix'e rakip olarak Apple TV Plus'ı 1 Kasım 2019’da 100'ü aşkın ülkede kullanıma sunacağını açıklayan Apple, bu hizmetin bedelini de 4.99 dolar olarak belirledi. Fakat Apple ürünü alanlara 1 sene boyunca Apple TV+ ücretsiz olacak.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN