İPhone'la Uyumlu Bu Şişenin Fiyatı Dudak Uçuklattı! Ne İşe Yaradığını Duyunca Çok Şaşıracaksınız

İPhone'la Uyumlu Bu Şişenin Fiyatı Dudak Uçuklattı! Ne İşe Yaradığını Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Akıllı cihazlar söz konusu olduğunda zaten her şeyi bildiğinizi düşünüyorsanız, şimdi Apple Store'da bulunan HidrateSpark Pro Akıllı Su Şişesini sizlere tanıtmamıza izin verin. Bu süslü şişeler, gün boyunca susuz kalmamanızı sağlamak için Apple Health uygulaması aracılığıyla Apple Watch ile tamamen senkronize edilir. HidrateSpark şişeleri iki farklı fiyat ve toplam dört renk seçeneği ile su alımınızı hoş ve göze batmayan bir şekilde izlemenize yardımcı olabilecek bir dizi özellik ile geliyor.

CİHAN GÖKMEN

HidrateSpark şişeleri, normal çelik su bardağınızdan çok farklı görünmüyor. Ancak daha yakından incelediğinizde, tabanda tam bir gökkuşağı rengiyle yanan LED diskini kesinlikle fark edeceksiniz. Bu özellik her iki şişede de mevcuttur ve sadece dekoratif değil, ne kadar güzel görünürse görünsün. LED disk tamamen özelleştirilebilir ve bir yudum daha alma zamanı geldiğinde sizi uyarır.

kapak.jpg

SU İHTİYACINIZI SİZE HATIRLATIYOR

Vücudun yeterince ihtiyacı olan suyu içmeyi unutmaya meyilli olan kişiler için HidrateSpark Pro akıllı su şişesi pahalı olsa da iyi bir alternatif olabilir, yalnızca bir akıllı telefon uygulaması ile kendinize bir hatırlatıcı uygulamak, oldukça eğlenceli olabilir. İki şişe arasındaki farklara bir göz atalım ve gerçekten ne sunduklarını hep beraber inceleyelim.

İKİ FARKLI FİYATLANDIRMA SEÇENEĞİ OLSADA ANCAK İKİ DE UCUZ DEĞİL

Pahalı olan HidrateSpark Pro Steel, güzel bir duruşu 80 dolara yaklaşık 1183 lira civarında) mal oluyor ve gümüş, siyah renk seçenekleri ile satışa çıkıyor. Bu, Apple'ın sıvılarınızı 24 saate kadar soğuk tutacağını vaat ettiği vakum yalıtımlı bir su şişesidir. Pro Steel, 32 ons'a kadar sıvı tutabilir ve içme tercihlerinizi karşılamak için kepçe ve saman kapaklarla birlikte gelir. Hem şişeyi hem de kapağı bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz ve ikisi de BPA içermez. LED diski kesinlikle zarar görmeyecek şekilde tutulmalıdır, bu nedenle temizlemeniz gerekirse nemli bir bezle silmeye başvurmanız gerekir.

Belirttiğimiz gibi, LED disk güzel görünmekten daha fazlasını yapıyor, Bluetooth aracılığıyla gerçek zamanlı olarak veri iletir ve Apple ekosisteminin devreye girdiği yer burasıdır. Yeni su şişenizi iPhone'unuz veya Apple Watch'ınızla eşzamanlayabilirsiniz. Bu, hem şişenin hem de Apple Health uygulamasının su tüketiminizi takip etmesine yardımcı olur.

haberici2-007.jpg

FARKLI FİYAT SEÇENEKLERİ

80 dolarlık (yaklaşık 1183 lira civarında) fiyat etiketi size biraz fazla yüksek geldiyse, daha ucuz bir çeşidi de var, ancak ilk model gibi çelikten yapılmadı. Daha ucuz seçenek HidrateSpark Pro Tritan Plastik Deniz Camı olarak adlandırılıyor ve turkuaz yeşili yada siyah renkte 59,95 dolar (yaklaşık 886 lira civarında) karşılığında satın alınabiliyor. Bu, sağlam Tritan plastikten yapılmış 24 onsluk bir şişedir. Daha küçük ve farklı malzemelerden yapılmış olmasının yanı sıra, daha pahalı olana benzer. İçeceğinizi 24 saate kadar soğuk tutmaya devam eder, LED sensör diski, delik/hasır kapakları vardır ve BPA içermez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN