İstihbarat ve siber güvenlik eğitimi başvuruları başladı

İstihbarat ve siber güvenlik eğitimi başvuruları başladı

Türkiye’de istihbarat ve siber güvenlik alanında uzman isimlerin oluşturduğu, siber uzaydan gelen tehlikelerin farkında olunması ve bunlarla nasıl mücadele edilebileceği konularında eğitimler düzenleyen Siber İstihbarat Akademisi yeni dönem eğitimleri için başvuru almaya başladı.

Özel sektör firmalarının dış temsilciliklerinde çalışacak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, küresel ve ülke özelindeki tehditler konularında bilinçlendirilmeleri, bireysel ve kurumsal güvenliklerini azami düzeyde sağlamaları ve İstihbarata Karşı Koyma (İKK) konusunda farkındalık düzeylerinin arttırılmasına dönük eğitim ve danışmanlık hizmetleri de veren Siber İstihbarat Akademisi, kişisel ve kurumsal başvuları alıyor.

Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile kurslar, seminerler kapsamında kısa ve uzun süre yurt dışında kalacak kişilerin İstihbarata Karşı Koyma ve güvenlik konularında bilinçlendirilmeleri yönünde de çalışmalar sürdüren Akademi, istihbarat bilimi ve siber güvenlik ile ilgili eğitim almak ve bu yönde kariyer planlaması yapmak isteyen herkesi bu özel eğitim programlarına davet ediyor.

KİMLER KATILMALI

İstihbarat ve Siber Güvenlik Eğitimi; bilişim personelleri, denetçiler, güvenlik uzmanları, web sitesi yöneticileri ve ağ altyapı bütünlüğü konusunda çalışmalar yapan/yapmak isteyen herkes için önemli ölçüde yarar sağlıyor. Fiziksel aktiviteler için katılımcılardan belirli sağlık koşulları aranıyor. Bu koşulları sağlamayan katılımcılar analiz, raporlama vb. hakkında bilgi sahibi olmak için eğitim esnasında sahada bulunuyor; ancak fiziksel aktiviteden muaf tutuluyor. İstihbarat bilimi ve siber güvenlik ile ilgili eğitim almak ya da bu yönde kariyer planlaması yapmak isteyen herkes, Siber İstihbarat Akademisi’nin açmış olduğu eğitim programlarına katılabiliyor. Eğitim programı ve başvuru şartları hakkında www.istihbaratakademisi.com adresinden ayrıntılı bilgi alınabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN