KARAR'ın mobil uygulaması yenilendi! Tıkla sen de cebine indir

KARAR'ın mobil uygulaması yenilendi! Tıkla sen de cebine indir

Her gün milyonların ziyaret ettiği KARAR'ın mobil uygulaması yenilendi. Gündemden teknolojiye, kültür-sanattan ekonomiye en çarpıcı başlıkları anında ve temiz Türkçe'yle takip etmek için siz de KARAR Mobil'i indirin, ülkeye ve dünyaya KARAR'lı bakın!

Kurulduğu günden beri yayımladığı her habere özgün bakış açısını katan KARAR, teknolojik ilerlemeye ayak uydurarak okuyucularının hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor.

Her gün milyonların ziyaret ettiği KARAR Mobil uygulaması yapılan son güncellemeyle okuyucuların haber okuma performansını hem hızlandırdı hem de zenginleştirdi.

SORUNLAR GİDERİLDİ

Yeni güncellemeyle birlikte pek çok sorunun giderildiği KARAR Mobil uygulaması hem IOS hem de Android kullanıcılar için kolaylıkla indirilebilir nitelikte.

karar-mobil.pngkarar-mobil.pngkarar-mobil-001.pngKARAR'ın mobil hesabını Android ve IOS cihazlarınıza indirmek için aşağıdaki seçeneklere tıklayınız.

IOS için tıklayınız --------->> KARAR IOS

Android için tıklayınız --->> KARAR ANDROİD

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN