LOL 9. sezon ne zaman bitecek? Son dakika açıklaması paylaşıldı

LOL 9. sezon ne zaman bitecek? Son dakika açıklaması paylaşıldı

League Of Legends (LOL) 9. sezonu ne zaman biteceği, oyunun takipçileri ve oyun severler tarafından sık sık sorgulanıyor. Oyunun bitişini tarihini merak eden oyun severler duruma göre oyunun son aşamasına geçiş yapacak. Peki LOL 9. sezon ne zaman bitecek? İşte detaylar…

 

Pek çok oyun sever League Of Legends (LOL) 9. sezonun ne zaman biteceğini öğrenip ona göre oyunlarına yön vermeyi düşünüyor. Tüm dünyada ilgi gören oyun için heyecan dorukta. Peki LOL 9. Sezon ne zaman bitiyor? İşte detaylar…

LOL 9. SEZON NE ZAMAN BİTECEK?

Sihirdar Vadisi 2019 Dereceli Sezonu, 19 Kasım 2019’da sona ermesi bekleniyor. Ancak herhangi bir sorunla karşılaşılması durumunda bu tarihin ileri bir tarihe erteleneceği söyleniyor.

19-11/12/loll.jpg

LOL’UN YENİ MOBİL OYUNU: LEGENDS OF RUNETERRA

Riot Games, oynaması özel beceri ve düşünsel anlamda yaratıcılık gerektiren yeni kart oyununu yani Legends of runeterra’yı duyurdu. Kısa ismiyle LOR olarak anılacak. League of legends dünyasında geçen ve oynaması ücretsiz, stratejik bir kart oyunudur. LOL’ün şampiyonları ve runeterra’nın farklı bölgelerinden gelen karakterleri içeren kartlardan her biri, özgün bir tarzda ve stratejik avantajlar sunuyor. Dinamik ve değişken özelliklere sahip çatışma sistemleriyle LOR oyuncuları, farklı yollardan kart sahibi olabiliyorlar. Oyuncular ücretsiz seçeneklerinin yanında almak istedikleri kartı, oyun içi alış veriş seçeneğinden doğrudan alabilirler. Bu ücrete tabi bir alım yapmadır.

Şuan ön kayıt aşamasında olan LOR, 2020 yılında hem mobil cihazlarda hem de pc cihazlarında oynanabilecek.

TÜM BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN