Musk'ın Geri Vitesi Sonrası Twitter'dan İlk Açıklama

Musk'ın Geri Vitesi Sonrası Twitter'dan İlk Açıklama

Twitter'ı satın almak için hissedarlarla anlaşan Elon Musk, anlaşmanın askıya alındığını duyurmuştu. Musk'ın bu adımı sonrası Twitter'ın CEO'su Parag Agrawal ilk kez konuştu.

Dünyaca ünlü multi milyarder Elon Musk, Twitter'ı satın almak için harekete geçmiş ve hissedarlarla 44 milyar dolar karşılığında anlaşmıştı. Fakat Musk dün yaptığı bir açıklamayla satın alma işlemlerinin "askıya alındığını" söylemişti.

Musk'ın Twitter'ı almaktan vazgeçtiği şeklinde de yorumlanan bu açıklama şirketin hisselerinin adeta çakılmasına neden olmuştu.

Twitter CEO'su Parag Agrawal, bu adım sonrası ilk kez konuştu. Twitter hesabından açıklama yapan Agrawal, halen Twitter'dan sorumlu olduğunu ve daha güçlü bir platform oluşturmak için çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

"HAZIR OLUN!"

Şirketi satın alma girişiminden spam ve sahte hesaplarla ilgili kaygılar nedeniyle vazgeçti. Bu durum sonrası ilk kez konuşan Agrawal tüm senaryolara hazır olunması gerektiğini ifade etti.

Yönetimde çeşitli değişiklikler olacağını daha önce de duyuran Agrawal, "İnsanları etkileyen değişimler her zaman zordur" dedi.

Bazılarının "neden “topal ördek” bir CEO'nun bu değişiklikleri yapacağını sorduğunu söyleyen Agrawal, anlaşmanın tamamlanmasını beklerken tüm senaryolara hazır olunması ve Twitter için doğru olanın yapılması gerektiğini belirtti.

"Twitter'ı yönetmekten ve işletmekten sorumluyum" diyen Agrawal, "İşimiz her gün daha güçlü bir Twitter oluşturmak" diye konuştu.

"KİMSE IŞIKLARI AÇIK TUTMAK İÇİN ÇALIŞMIYOR"

"Twitter'da kimse sadece ışıkları açık tutmak için çalışmıyor" diyen Agrawal, "İşimizle gurur duyuyoruz. Şirketin gelecekteki sahibi kim olursa olsun, Twitter'ı müşteriler, ortaklar, hissedarlar ve hepiniz için bir ürün ve işletme olarak geliştirmek için buradayız" ifadelerini kullandı.

"DAHA FAZLA DEĞİŞİKLİK BEKLEYEBİLİRSİNİZ"

"Şirketin sağlığı için önemli kararlar almaktan kaçınmak için anlaşmayı bir bahane olarak kullanmayacağım" diyen Agrawal, şunları söyledi:

Hâlâ işi yapmaya odaklanmış durumdayım ve bu işe gerektiğinde zor kararlar vermek de dahil. Hizmetimizin ve işimizin derin karmaşıklıklarını benimsemeye devam edeceğim. Ve daha iyisi için daha fazla değişiklik bekleyebilirsiniz."

İşte Agrawal'ın o açıklamaları:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN