NASA astronotundan Türkiye ve Atatürk paylaşımı

NASA astronotundan Türkiye ve Atatürk paylaşımı

NASA astronotlarından Shane Kimbrough, sosyal medyada Türkiye'yi paylaşarak, "İstanbul, Türkiye uzaydan harika görünüyor. İkinci fotoğrafta Atatürk Olimpiyat Stadı'nı görebilirsiniz. Stadyum, adını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ten almıştır" dedi.

Uluslararası Uzay İstasyonu'nda (NASA) görevli astronot Shane Kimbrough, Twitter hesabından İstanbul Boğazı ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nın görüldüğü Türkiye paylaşımında bulundu.

Kimbrough paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"İstanbul, Türkiye uzaydan harika görünüyor. İkinci fotoğrafta ülkenin en büyük kapasiteli stadyumu olan Atatürk Olimpiyat Stadı'nı görebilirsiniz. Stadyum, adını Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk'ten almıştır."

Astronot 12 Temmuz'da yine Twitter'dan "Güneş ışığı güneş panellerinden yansırken gün doğumunu yakaladım" mesajıyla Güneş'in doğuşunu çektiği bir görsel paylaşmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN