Periscope Tv canlı yayın izleme ekranı

Periscope Tv canlı yayın izleme ekranı

Android ve IOS işletim sistemlerine göre Periscope yayınınlarının nasıl takip edileceği merak ediliyor. Periscope canlı yayın ekranını ile ilgili bilgileri kullanıcılar için derledik.

Periscope canlı izleme sayfasını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. Son dönemlerde en çok kullanılan canlı yayın izleme uygulamalarından biri olan Periscope'u Andorid ve IOS işletim sistemli cihazlarınızdan kolayca izleyebilirsiniz. Kullanıcıların canlı yayınlarını paylaştığı bu uygulama üzerinden en fazla maç yayınları takip ediliyor. 

Periskop Yayınlarını Bilgisayardan Nasıl izleyebilirim?

Öncelikle Periskop üzerinden yayın yapmak için akıllı telefonunuza giriş yapmanız gerekiyor. Uygulama şimdilik sadece Android ve iOS platformlarında kullanılabilir. Periscope yayınlarını bilgisayardan izlemek için iki yol var, bunlardan biri sahibinin gelişmiş Twitter aramaları ve diğeri Perisearch web sitesi.

Twitter’dan Periskop izlemek için

Öncelikle, Twitter’da giriş yapıyoruz.

Ardından, gelişmiş arama bölümünde “LIVE on #Periscope” yazıyoruz. Ve canlı yayınların tümü o anda geliyor.

Gelişmiş arama bölümünü bulamazsanız. Bu bağlantıdan “https://twitter.com/search-advanced” e ulaşabilirsiniz.

Perisearch web sitesi aracılığıyla izleme

– Bu adımı izlemenin en kolay yolu, Perisearch adlı web sitesini ziyaret etmek ve istediğiniz yayını izlemektir. Web sitesi üyeliği vb. Gerektirmez.

PERİSCOPE TV CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN