Samsung 2’si 1 arada Notebook 9 Pen’i tanıttı

Samsung 2’si 1 arada Notebook 9 Pen’i tanıttı

Samsung CES 2018 kapsamında S Pen destekli dizüstü bilgisayarı Notebook 9 Pen’i görücüye çıkardı.

Hem dizüstü bilgisayar hem de tablet olarak kullanılabilen 2’si 1 arada Notebook 9 Pen Samsung’un amiral gemisi telefonu Galaxy Note deneyimini dizüstüne taşıyor. Cihazda kullanılan S Pen 0.7 mm kalem ucuyla 4.096 baskı seviyesi algılayabiliyor. Böylelikle Notebook 9 Pen özellikle tablet modunda çizim yapmak için oldukça ideal bir cihaz haline geliyor. Samsung’un cihaz içindeki kendi uygulamaları da S Pen’i daha efektif kullanmak için kolaylık sağlıyor. Öte yanda Note serisinde S Pen ile yapılabilen birçok şeyi Notebook 9 Pen ile yapmak da mümkün.

18-01/09/notebook9_spen.jpg

S Pen’i bir kenara bırakırsak Notebook 9 Pen standart bir dizüstü bilgisayardan fazlası değil. 8. Nesil Intel Core i7 işlemcisi bulunan cihaz 16GB DDR 4 Ram ve 512GB SSD’ye kadar özelleştirilebiliyor. 13.3 inç 1080p çözünürlüğünde ekrana sahip bilgisayar birer adet USB-C, USB 3.0 ve microSD kart slotu bulunuyor.

Cihazın fiyatı henüz açıklanmadı. Piyasaya ise bu yılın ilk çeyreğinde çıkması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN