Samsung Galaxy S9’un çıkış tarihi açıklandı

Samsung Galaxy S9’un çıkış tarihi açıklandı

Samsung CES 2018 sırasında amiral gemisi telefonu Galaxy S9’un ne zaman tanıtılacağını açıkladı.

Samsung’un mobil operasyonlarının başındaki isim DJ Koh Galaxy S9’un Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) tanıtılacağını doğruladı. MWC ise bu yıl 26 Şubat – 1 Mart arası Barcelona’da geçekleştirilecek

Geçtiğimiz sene S8 ve S8 Plus Nisan ayında tanıtılmıştı. Etkileyici tasarımı ve kamera performansıyla teknoloji editörlerinden tam puan almayı başaran cihazlar Galaxy Note 7’nin batarya faciasını da unutturmayı başarmıştı. Firmanın Galaxy S9’da ne sunacağı ise merak konusu. 

Galaxy S8’den pek bir farkının olmayacağı düşünülen S9’da ciddi performans iyileştirmeleri bekleniyor. Öte yandan sızan fotoğraflar cihazın S8 ile aynı tasarıma sahip olacağını gösteriyor.

Katlanabilir telefon 

Galaxy S9 Samsung’un bu sene tanıtmayı planladığı tek telefon olmayacak gibi görünüyor. DJ Koh CES 2018 kapsamında yaptığı açıklamada firmanın bu sene içerisinde katlanabilir bir telefon tanıtmayı planladığını da belirtti. Katlanabilir derken tam olarak ne kastedildiğini henüz bilmesek de bu açıklama birçok teknoloji sevdalısını heyecanlandırmaya yetti. Bu yıl şimdiden Samsung için oldukça önemli bir yıl olacak gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN