Samsung’tan sizi dinleyen robot süpürge

Samsung’tan sizi dinleyen robot süpürge

CES 2017'de tanıtılan Samsung Powerbot VR7000, sesli komutla çalışabilen, yüksek emiş gücüne sahip bir robot süpürge ve yenilikçi özelliklere sahip.

Yılın öne çıkan teknoloji fuarlarından biri ABD’nin Las Vegas şehrinde başladı. Dünyanın birçok ülkesinden sayısız üreticinin en yeni ürün ve hizmetlerini duyurduğu etkinlikte dikkat çeken yeniliklerden biri de Samsung’un robot süpürgesi oldu.

Powerbot VR7000 adıyla gelen elektrikli süpürge, 20Watt’a kadar emiş gücüyle son derece iddialı. Ayrıca şirketin daha önce tanıttığı modelden yüzde 28 daha ince olduğu belirtiliyor.

Tasarım ve en önemli konu olan emiş gücü haricinde de ilgi çekici yenilikler sunuyor Powerbot VR7000…

Aygıt, Amazon Echo desteğine sahip. Bu da sesli komutlarla çalışabiliyor olması anlamına geliyor.

Odaların haritalanması konusunda gelişmiş özelliklere sahip olduğu kaydedilen modelin ayrıca zemin türüne göre özelleştirilen temizleme senaryolarını uygulayabildiği belirtiliyor. Böylelikle uzun halı kıllarının arasında kalan istenmeyen kirler dert olmaktan çıkıyor. Ek olarak 10mm'den daha küçük nesneleri algılayabiliyor. 

Ek olarak sesli komutlarla ‘daha iyi temizle’ de denilebiliyor Samsung’un yeni robot süpürgesine.

Hanımların ev temizliği konusundaki yeni yardımcısı olma konusunda istekli olduğuna şüphe bulunmayan modelin fiyat etiketinin ise pek de mütevazı olmaması kuvvetle muhtemelen.

CES 2017’de görücüye çıkan ürünle ilgili daha fazla bilgi, fiyat ve satış tarihi detaylarının önümüzdeki süreçte açıklık kazanması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN