Schwarzenegger, DiCaprio ve Dafoe, Deepfake’le Bardem oldu

Schwarzenegger, DiCaprio ve Dafoe, Deepfake’le Bardem oldu

Youtube’da yayın yapan Ctrl Shift Face isimli kanal ünlü film sahnelerini orijinalinden ayırt edilemeyecek şekilde değişik aktörlerle manipüle etti.

KARAR/ALMANYA

Bir Deepfake videosunun ne kadar ikna edici olabileceği ilginç bir örnekle yeniden ispatlandı. Youtube Kanalı Ctrl Shift Face ünlü film sahnelerinin oyuncularını başka ünlü oyuncularla değiştirdi. Sonuç hayranlık verici.

Youtube kanalının yeni ürünü ünlü No Contry for Old Men filmindeki en tanınan sahnelerden birisi oldu. Filmin oyuncusu Javier Bardem Deepfake yöntemiyle hazırlanan üç ayrı klipde Arnold Schwarzenegger, Leonardo DiCaprio ve Willem Dafoe ile değiştirildi. Yeni sahnelerdeki diyaloglarda yeni oyuncuların ses tonu da taklit edildi.

Deepfake videoları ilk kez 2017 yılında ortaya çıkmış ve o tarihten beri bir internet fenomeni haline gelmişti. Bu yöntemle ünlü sanatçıların yüzleri bir çok pornografi içerikte kullanılmıştı.

Deapfake videolar şu linkte:

https://www.derstandard.at/story/2000110820605/deepfake-video-mit-schwarzenegger-zeigt-unheimliches-potenzial-von-video-manipulation

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN