Somnox’un robot yastığı sevdiğinizi yanınızda hissettiriyor

Somnox’un robot yastığı sevdiğinizi yanınızda hissettiriyor

Somnox sevdiğiniz kişi yanınızdaymış gibi hissettiren, nefes alıp verebilen, sarılabileceğiniz robotik yastığını tanıttı.

CES 2018’de birbirinden ilginç ürünler tanıtılmaya devam ediyor. Bunlardan bir tanesi de Somnox firmasının tasarladığı robot yastık. Ürünü tanıtırken çoğumuzun uyku problemi olduğunu hatırlatan Somnox firması bunu yeterince sarılmayışımıza bağlıyor. Hollandalı bir grup araştırmacı da bunu destekliyor. 

Bu fikirden hareketle yola çıkan Somnox uyumadan önce bağrınıza basabileceğiniz, nefes alıp verebilen bir robot yastık tasarlamış. Amaç sevdiğiniz kişi yanınızdaymış da ona sarılıyormuşsunuz gibi hissettirmek. Somnox firması böylelikle insanların daha rahat uyuyabileceğini düşünüyor. 

18-01/10/robot-yastik.jpg

Yastık nefes alıp vermenin yanı sıra kalp atış simülasyonu da yapabiliyor. İsterseniz bunu yatıştırıcı sesler, ninniler ya da doğa sesleri olarak da ayarlayabiliyorsunuz. Ayrıca yastık, bünyesindeki sensörler sayesinde uyku takibinizi de yapabiliyor. 

Indiegogo’dan ön sipariş verebileceğiniz yastığın fiyatı 550 dolar. Ürünün Temmuz ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN