Son dakika! Dünyanın en yoğun sitelerine erişim sıkıntısı yaşanıyor

Son dakika! Dünyanın en yoğun sitelerine erişim sıkıntısı yaşanıyor

Son dakika haberi... Britanya'nın resmi sitesi, Amazon, Reddit, Bloomberg, CNN gibi dünyanın en yoğun internet sitelerine an itibarıyla erişim problemi yaşanıyor.

Amazon, CNN, Financial Times, The New York Times, Bloomberg News, The Independent, Twitch ve Reddit, HBO Max, Etsy dahil olmak üzere dünyaca ünlü çok sayıda haber sitesine erişim sıkıntısı yaşanıyor.

Independent teknoloji editörü Andrew Griffin'e göre, internet sitelerine erişimdeki sorunun Fastly isimli bulut bilişim hizmeti veren şirkette yaşanan kaynaklanıyor.

Fastly'nin "servis durumu" sayfasında, problemin "CDN" olarak bilinen içerik dağıtım ağında olduğu belirtildi.

Reddit, kendi durum sayfasında "hizmet sağlayıcılarından birinde sorun olduğunu" aktardı.

DEV WEB SİTELER NEDEN ÇÖKTÜ?

Amazon.com Inc'in (AMZN.O) internet sitesinde kesinti yaşandığı bildirilirken, şirket tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Siteleri etkileyen sorunun ne olduğuna ilişkin ise henüz bir bilgi geçilmedi.

Son dakika haberinin detayları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN