Star Wars oyun oldu: Force Arena’da güç sizinle olsun

Star Wars oyun oldu: Force Arena’da güç sizinle olsun

Yeni mobil oyun Star Wars: Force Arena'da; Star Wars'un Luke Skywalker, Prenses Leia, Darth Vader, Ezra Bridger ve benzeri favori ikonik karakterlerini birliğinize katabilirsiniz.

Bu hafta gösterime girecek 'Star Wars: Rogue One' filmi merakla beklenirken, dilerseniz siz de Star Wars için birlik kurabilir, ikonik karakterleri birliğinize davet edebilirsiniz. Oyun şirketi Netmarble Games Corp., Lucasfilm Ltd. ile yaptığı işbirliği çerçevesinde, tüm dünyada sevilen Star Wars markasından ilham alarak Star Wars: Force Arena adlı oyunu geliştirdi. Ücretsiz oynanabilecek gerçek zamanlı bir PvP olan oyun, mobil ortam için optimize ediliyor ve oyun içinde 65’ten fazla ikonik karakter, araç ve birim yer alıyor.

BİRLİĞİNİ SEÇ

Star Wars evreninde geçen Star Wars: Force Arena, oyunculara Asiler ve İmparatorluk arasında bir seçim sunarak, gerçek zamanlı olarak birbiriyle savaşıyor bir birliğe komuta etme şansı veriyor. Oyuncular, her savaştan sonra elde edilebiliyor ve birliği güçlendirmek için geliştirilebilen karakter kartlarını kullanarak, farklı yetenek ve saldırı özelliklerine sahip karakterleri toplayıp bunlarla birliklerini oluşturabiliyor.
Arenada düşmanlarınızı yendiğinizde sıralamalarda daha yukarılara yerleşerek, hediyeler, özel karakterler ve bonus eşyalar kazanabiliyorsunuz. Oyuncular savaş gücünü arttıran Han Solo ve Chewbacca gibi efsanevi ikilileri bir araya getirerek kendilerine özel karakter desteleri oluştururken, strateji ve yetenekleri sınanacak. Bu ikilinin sağladığı avantajı etkin bir şekilde kullanmak, galibiyet ve yenilgi arasındaki fark anlamına gelebilecek.
 
16-12/14/1479300988_star_wars_gameplay_3.jpg

İKONİK KARAKTERLER DE VAR

Luke Skywalker, Prenses Leia, Darth Vader, Ezra Bridger ve benzeri favori ikonik karakterlerinizle savaşa katılabilirsiniz. Star Wars: Force Arena'da oyuncular tamamen kendilerine özgü birlikler yaratarak, oynamak için sayısız farklı yol izleyebiliyor. Oyunda ayrıca tek oyunculu, eğitim ve gerçek zamanlı 1’e 1, veya 2’ye 2 çok oyunculu gibi çeşitli modlar bulunuyor.
 
16-12/14/1479300992_star_wars_gameplay_1.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN