Tamirciye verilen telefon büyük bir gürültüyle patladı

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bataryası şiştiği için tamire verilen cep telefonu patladı. Alev alan telefonun görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Kütahya Tavşanlı'da cep telefonu tamircisi Mehmet Cengiz, bataryası şiştiği için müşterisinin getirdiği cep telefonunu tezgahta bırakıp yanında ayrıldı. Kısa bir süre sonra cep telefonu patlayıp, alev aldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

alev-aldi-2.png

Mehmet Cengiz, cep telefonunu yere bırakıp yangını söndürdü.

"BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜYLE PATLADI"

Telefonun bir anda patlayıp alev aldığını belirten Mehmet Cengiz, şunları söyledi:

"Müşterimiz bir telefonunun bataryasını şişmiş olduğunu ve batarya değişimi istemişti. Biz de bataryasının değişmesi gerektiğini söyledik ve servisimize aldık. Aradan 5 dakika geçmeden batarya büyük bir gürültüyle patladı ve alev aldı. Özellikle gece yatarken cep telefonlarını şarja takmamaları, bataryalarını şiş gördükleri anda servislere götürmelerini tavsiye ediyoruz" dedi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN