Telefonunuz Kötü Resim Çekiyorsa Mutlaka Bunu Yapın! Bu Yöntemle Resimleriniz Çok Daha Kaliteli Olacak!

Telefonunuz Kötü Resim Çekiyorsa Mutlaka Bunu Yapın! Bu Yöntemle Resimleriniz Çok Daha Kaliteli Olacak!

Birçok kişi için akıllı telefonun en önemli özelliklerinden biri iyi bir kameradır. Çoğumuzun artık önemli durumlarda bile yanımızda fotoğraf makinesi taşımadığı günümüzde fotoğrafların kalitesi çok önemlidir.

Ancak büyük hayal kırıklığımız için, birkaç ay veya yıl kullandıktan sonra telefonumuzun artık eskisi gibi kaliteli fotoğraflar çekmediğini görebiliyoruz. Sorun genellikle kamerada değil, yazılımdadır. Nasıl düzeltileceğini görelim.

ÇOĞU ZAMAN SORUN DONANIMDA DEĞİL, YAZILIMDADIR.

Akşam fotoğraflarınız düşük kalitede geliyorsa, onları nasıl iyileştireceğinizi sizlere açıklıyoruz. Reklamsız iyi bir kamera uygulaması seçelim

Kameramızı kontrol edelim. Ekran kirli değilse ve cam çatlak veya çatlak değilse, düşük kaliteli fotoğraflardaki sorunun yazılımdan kaynaklanıyor olması olasıdır. Ama bu durumlarda ne yapmalı? Açık çözüm, telefonu fabrika durumuna sıfırlamak olabilir. Ancak bu çoğu zaman yeterli değildir. Fakat kullanabileceğimiz başka bir yöntem var.

1-002.jpg

AKŞAM DÜŞÜK KALİTEDE ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI NASIL İYİLEŞTİREBİLİRİZ?

Eski bir telefonun pil ömrünün azalmasına ek olarak ilk işareti , özellikle akşam saatlerinde kendini gösteren fotoğrafların kalitesiz oluşudur. Yanlış doygunluklar, odakta olmayan ışıklar veya çok karanlık sahneler görmeye başlıyoruz. Çözüm basit: önceden yüklenmiş olana alternatif bir kamera uygulaması indirmeniz yeterli.

REKLAMSIZ İYİ BİR KAMERA UYGULAMASI SEÇELİM

Akşam fotoğrafları düşük kalitedeyse, cep telefonumuzun mağazasında önceden yüklenmiş olana iyi bir alternatif kamera uygulaması seçiyoruz. Kullanıcı incelemelerini ve uygulama özelliklerini kontrol edelim.

Aynı zamanda reklamları olmayacak ve ücretli olarak güzel bir uygulama yüklemeyi de düşünebilir. Bu günlük hayatımızda çok önemli bir özellik olduğu ve çok sık kullandığımız için küçük bir yatırıma kesinlikle pişman olmayacağız.

2-002.jpg

FOTOĞRAFÇILIĞIN TEMELİNİ ÖĞRENMEK

Diğer bir ipucu, fotoğraf makinesinin parametrelerini manuel olarak ayarlayabilmek için fotoğrafçılığın temellerini öğrenmektir. Telefonların kameraları bile, onları iyi kullanmayı öğrenirsek ve sadece otomatik mod üzerinden kullanmazsak, gerçekte muazzam bir potansiyele sahiptir. Ayrıca elde etmek istediğimiz net ve keskin fotoğrafların en büyük düşmanı olan zoomu çok ekonomik kullanmayı da unutmayalım.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN