Telefonunuzla Güzel Fotoğraflar Çekmek İçin Bu Ücretsiz Yöntem Harikalar Yaratabilir!

Telefonunuzla Güzel Fotoğraflar Çekmek İçin Bu Ücretsiz Yöntem Harikalar Yaratabilir!

Teknolojik gelişmenin herkesin fotoğraf dünyasına biraz daha ilgi duymasını sağladığı bir sır değil. Çünkü akıllı telefonlar sayesinde ayda yüzlerce fotoğraf çekilmektedir...

Bununla birlikte, çoğu zaman ortaya çıkan sonuçlar harika değildir. Her şeyden önce, çünkü pahalı bir telefon kullanmak bile kimseyi profesyonel ekipmana sahip profesyonel bir fotoğrafçı yapmaz. Çünkü bazı anlar çoğu zaman aceleyle ya da anı yakalama kaygısıyla ölümsüzleştirilir.

haberici-001.jpg

TELEFONUNUZLA ÇEKİLEN FOTOĞRAFLARI RÖTUŞLAMAK ARTIK DAHA KOLAY

Bir fotoğrafa rötuş yapmak teorik olarak profesyonel bir egzersizdir. Bununla birlikte, çekimlerinizin "sosyal" bir kullanımı için iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız, fırsat sıkıntısı yoktur. Örneğin telefonla güzel fotoğraflar çekip daha sonra geliştirmek için çözüm arayanların cevabı Snapseed olabilir.

Play Store veya App Store'dan kolayca indirilebilen ve tamamen ücretsiz bir uygulama. Özellikle gelişmiş işlevlerde eksiklik yoktur. Ancak, basit bir kullanıcı tarafından çekilen fotoğraflardaki en yaygın kusurlardan bazılarını düzeltmenize izin veren çok sezgisel olanlar da var.

FOTOĞRAFLARI GELİŞTİRMEK İÇİN BİRÇOK İŞLEV SEZGİSEL VE KULLANIMI KOLAYDIR

Uygulama açıldığında yapılacak ilk şey, cihazınızda bulunanlardan bir fotoğraf seçip eklemektir.

Alt çubukta üç seçenek vardır: Efektler, Araçlar ve Dışa Aktar. İlk öğe, Instagram'ınkilerle karşılaştırılabilir bir çalışma prensibine sahip bir dizi filtreyi hatırlatıyor.

Fotoğrafları daha güzel hale getirmek için Araçlar ile ilgili kısım özellikle yararlıdır. Seçildiğinde, yaklaşık 30 işlevli bir menü açılacaktır.

haberici2-001.jpg

BU UYGULAMA FOTOĞRAFLARANIZ İÇİN HARİKALAR YARATABİLİR

Perspektif işleviyle örneğin bir çekimi düzeltebilirsiniz. Sonuçta, günbatımında, ancak ufuk eğrisi ile bir aile fotoğrafı çekmek pek de hoş bir manzara değil.

Kalibre etme işleviyle parlaklığı, kontrastı, gölgeleri, sıcaklığı değiştirebilirsiniz. Metin ekleyebilir, beyazı ayarlayabilir ve daha birçok şey yapabilirsiniz. Olasılıklar yelpazesi gerçekten çok geniş ve aşina olmak ve ustalaşmak için uygulamayı düzenli olarak kullanmak yeterli olacaktır.

Teknolojiye veya fotoğrafçılığa pek aşina olmayanlar bile tatmin edici sonuçlar bulabilecekler. Nihai sonucu kaydetmek için Dışa Aktar'a gitmeniz ve ardından Kaydet seçeneğini seçmeniz gerekir. Snapseed, diğer şeylerin yanı sıra, iyi görünmelerini sağlamak için zaten geçerli numaralar kullanılarak yapılan özçekimleri geliştirmek için kullanılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN