Telegram'daki Bu Özellikleri Daha Önce Bilmiyordunuz! Yeni güncelleme Hayatınızı Kolaylaştıracak

Telegram'daki Bu Özellikleri Daha Önce Bilmiyordunuz! Yeni güncelleme Hayatınızı Kolaylaştıracak

Telegram, henüz kimsenin keşfetmediği bir güncelleme daha yayınladı. Bu sefer yapmış olduğu hamle ile birçok yeni yeni özellik ve iyileştirme ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Telegram'ın yapmış olduğu yeni güncellemenin özelliği, artık izin verilen özel bildirim sesleri oluyor. Temel olarak herhangi bir sesi Telegram'da bildirim sesiniz olacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Bunları kaydetmek ve ayarlamak için sistem sesleri arasından seçim yapabilir veya ses dosyalarını veya sesli mesajları sohbetten alabilirsiniz. Eminim aklınızdan internette bulabileceğiniz her hangi bir sesi bildirim olarak kullanmak geçiyordur.

TELEGRAM ÖZEL SES

Şimdilik, Telegram'ın sesli bildirimleri 5 saniyenin altında ve 300 KB'a kadar boyutla sınırlıdır. Ama yine de bu sesli bildirimlerden herkesin zevk oldukça zevk alacağını umuyoruz.

Bu özelliğin yanı sıra bazı yeni eklemeler ve iyileştirmeler ile platform üzerinde farklı güncellemeler yapan Telegram kullanıcılarına birbirinden farklı güzel imkanlar sağlıyor.

haberici-001.jpg

TELEGRAM EK GÜNCELLEMELER VE YENİLİKLER

Telegram'a yapılan diğer yeni eklemeler veya iyileştirmeler ise aşağıdaki gibidir:

İyileştirilmiş resim içinde resim: Android'de resim içinde resim, boyutu değiştirmek için parmaklarınızı birleştirebileceğiniz, kapatmak için X işaretine dokunabileceğiniz ve daha yuvarlak köşelerle görüntüleyebileceğiniz gelişmiş bir oynatıcı penceresine sahiptir.

Özel sohbetleri sessize alma: Sohbetleri sessize almak mı istiyorsunuz? Önceden, sesi 2 güne kadar kapatabiliyordunuz, ancak şimdi neredeyse istediğiniz kadar uzun veya kısa bir süre için belirli bir süre belirleyebilirsiniz.

Yeni otomatik silme menüsü: Uzun konuşmaları temizlemek veya biraz gizlilik eklemek için konuşmalarınızın bazı bölümlerinin otomatik olarak silinmesini mi istiyorsunuz? Daha az dokunuşla ve ayrıca daha esnek zamanlayıcılarla otomatik silme eylemlerini ayarlayabilirsiniz.

Yanıtlanan iletiler: Bir ileti dizisinden diğerine ileti iletiyorsanız, artık yanıtlar gibi görünürler.

Daha fazla animasyonlu emoji: Çoğunu en üstteki resimde görebileceğiniz başka bir animasyonlu emoji grubu eklendi.

haberici2-001.jpg

GÜNCELLEME HAKKINDA BİLDİRİM

Bu yeni güncelleme dün tüm kullanıcılara sunuldu, yani muhtemelen şu anda zaten sahipsiniz. Ayrıca Telegram'dan size bu konuyu açıklayan bir mesaj almış olmalısınız. Çifte bilgi paylaşımı için özür dileriz, ancak Telegram hakkında konuşmayı seviyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN