TikTok'un Yeni Özelliği Sinema Severleri Havaya Uçuracak! Video İzlerken Konser ve Sinemaya Bilet Alın

TikTok'un Yeni Özelliği Sinema Severleri Havaya Uçuracak! Video İzlerken Konser ve Sinemaya Bilet Alın

Son zamanlarda yükselişe geçen sosyal medya platformu TikTok yeni özellik ile sinema severleri havaya uçuracak. Kendini sürekli olarak güncelleyen ve yenileyen TikTok, Ticketmaster ile büyük bir anlaşma yaptı. Yapılan anlaşma ile kullanıcılar platform üzerinden tek tuşla konser ya da sinema bileti alabilecek. İşte haberimizin detayları...

Dünyanın en popüler video paylaşım platformu TikTok yeni özelliği ile kullanıcılarını heyecanlandırdı. Genelde müzik eşliğinde video paylaşılan platformda artık tüm dengeler değişecek. Gelecek olan özellik ile kullanıcılar tek tuşla konser ve sinema bileti alabilecek. Bu özellik herkes tarafından olum olarak karşılanırken ne zaman çıkacağı merak konusu oldu.

TİKTOK VE TİCKETMASTER'DAN DEV ANLAŞMA

TikTok yeni özelliği ile gümbür gümbür geliyor. Ticketmaster ile yapılan anlaşma ile bundan sonra TikTok üzerinden konser ve etkinliklere bilet alınabilecek.

a1-50.jpg

LİNK ÜZERİNDEN ULAŞACAKLAR

Gelen yeni özellikle birlikte içerik üreticileri, paylaşmak istedikleri videolara etiket olarak link bırakabilecek. Bu şekilde videoyu izleyen kullanıcılar linke tıklayarak direkt Ticketmaster sitesindeki etkinlik sayfasına erişebilecek ve konser ya da farklı bir gösteri için bilet alabilecek.

a2-31.jpg

TikTok yeni özellik ile insanlara daha rahat erişim sağlamak istiyor. En büyük hedefleri de organizatörler. Böylece bilet satışları artabilir ve içerik üreticiler daha çok kazanarak yeni etkinliklere katılabilir.

MÜZİSYENLERLE ANLAŞMAYA VARDI

Çalışmalara başlayan TikTok, şuan için Demi Lovato, OneRepublic, Usher ve the Backstreet Boys da dahil pek çok müzisyenle anlaşmaya vardı. Ek olarak, Amerikan Güreşi organizasyonu WWE de anlaşmaya varılan markalar arasında.

a3-22.jpg

Ticketmaster, geçtiğimiz şubat ayında SnapChat ile anlaşmaya varmış ve uygulama üzerinden etkinlik biletlerinin satışının gerçekleşebileceğini duyurmuştu. Yetkililer, bu tip ortaklıkların önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini ve bu sayede insanlara ulaşmayı daha kolay hale getirmeyi hedefliyor.

MÜZİK SATIN ALINABİLECEK

Öte yandan TikTok’un çatı şirketi ByteDance, TikTok Music markasının tescili için Mayıs ayında Birleşik Devletler Patent ve Marka Ofisi’ne başvurdu. Başvurunun detaylarına göre TikTok Music kullanıcıları platformda aynı zamanda müzik dinleyebilecek, paylaşabilecek ve indirip satın alabilecek. Bunla da kalmayan TikTok, kullanıcıların müziklere yorum yapmasına ve canlı video paylaşmasına izin verecek.

TİKTOK MUSİC İLE AYNI ÖZELLİKLERE SAHİP OLACAK

2021 Kasım ayında TikTok Music markasının tescili için Avustralya’da da başvuruda bulunan ByteDance, Hindistan, Brezilya ve Endonezya gibi ülkelerde 'Resso' adlı bir müzik yayın uygulamasına da sahiptir. Şuan aktif olarak hizmet veren platform, aslında TikTok Music için düşünülen özelliklere sahip.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN