Tokyo'da metro yolcularına Fitness App’i

Tokyo'da metro yolcularına Fitness App’i

Dünyanın en yoğun metrolarından birisi olan Tokyo metrosunda yolcuları daha fazla spor yapmaya motive etmek amacıyla bir yazılım geliştirildi.

KARAR/TEKNOLOJİ

Tokyolulara tıka basa trenlerle günlük yaptıkları yolculukları “Tsukin Jigoku-Cehennem Yolculuğu“ olarak nitelendiriyor. Dünyanın en yoğun metrosunda yolcuları spor için motive etmek amacıyla metro idaresi tarafından bir app geliştirildi.

Bu app aracılığı ile yolculara trende otururken ya da ayaktayken yapabilecekleri mini spor alıştırmaları anlatılıyor.  Uygulamanın ismi TRAIN’ing. Bu spor motivasyon appi önce Tokyo’nun en çok yolcu taşıyan metro hatlarında kullanılabilecek.

Uygulama ile yolculara metroda bulundukları yere göre yapabilecekleri basit spor hareketleri anlatılıyor. Tren beklerken gidecekleri istasyonu uygulamaya yazan yolculara yolculuk boyunca uygulayabilecekleri mini bir fitness programı sunuluyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN