Türk teknesi ilk defa dünyanın en büyük teknoloji fuarında sergileniyor

Türk teknesi ilk defa dünyanın en büyük teknoloji fuarında sergileniyor

ABD’nin Las Vegas şehrinde gerçekleşen ve dünya teknoloji firmalarının en son teknolojik ürünlerini sergiledikleri CES(Tüketici Elektroniği Fuarı) 2019 fuarında Furrion firması ile Numarine bir ilki gerçekleştirdi. Furrion markasının en son teknolojik ekipmanları ile donatılan Numarine motoryatını CES 2019’da sergilenmek üzere hazırladılar. Okyanustan kilometrelerce uzakta Nevada çölü ortasında gerçekleşen bu büyük fuar sırasında teknoloji meraklıları bu projeyi ilk kez gezerek büyük ilgi gösterdiler.

“Numarine markamız ile bu çapta büyük ve kendi alanımız dışında bir fuar da ilk defa yer aldık” diyen Numarine Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Malaz, “Furrion gibi ileri teknoloji araştırmaları ve yatırımları yapan bir markanın bizi tercih etmesi, teknelerimizde kullanmakta olduğumuz teknoloji ile kendi teknolojilerini birleştirmek istemeleri bizi çok onurlandırdı” dedi.

19-01/14/furrion2.jpg

FURRION VE NUMARINE 'ADONİS' İLE AÇIK DENİZE LÜKS KAVRAMINI GETİRİYOR

Araç ve denizcilik pazarında, tüketici odaklı inovatif ürün ve çözümler konusunda dünya lideri olan Furrion, konsept filosunun baş tacı 78 feet’lik özelleştirilmiş bir Numarine yatı olan Adonis’i ilk olarak CES 2019’da sergiledi.

Numarine, Adonis, lüksü fütüristik inovasyonlar ve yapay zeka ile birleştiren lüks bir akıllı yat. Bu Numarine yatı, görsel ve işitsel elektroniklerden mutfak aletlerine, kameralı gözlem ve görüntülemeye kadar Furrion teknolojilerinin en iyilerini barındırıyor.

19-01/14/furrion4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN