WhatsApp web giriş nasıl yapılır? Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl girilir?

WhatsApp web giriş nasıl yapılır? Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl girilir?

WhatsApp web giriş nasıl yapılır? Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl girilir? Mobil cihazlar için kullanılan Whatsapp uygulaması artık masaüstü bilgisayarlar içinde kullanılıyor. Kullanıcılar uygulamaya web üzerinden nasıl gireceklerini merakla araştırmaya başladı. Peki WhatsApp web giriş nasıl yapılır? Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl girilir? Tüm detaylar haberimizde...

WhatsApp web giriş nasıl yapılır? Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl girilir? milyonlarca kullanıcı tarafından araştırılıyor. Cep telefonlarında kullanılan whatsapp uygulaması artık masaüstü bilgisayarlar içinde kullanılıyor. Peki WhatsApp'a web üzerinden nasıl erişilecek? WhatsApp web giriş nasıl yapılır? Bilgisayardan WhatsApp'a nasıl girilir? Merak edilenlerin tümü haberimizde...

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulamalarından bir olan WhatsApp, kullanıcılarına Web üzerinden de erişime imkânı sağlıyor. Siz de WhatsApp kullanıcısı iseniz daha zengin bir deneyim yaşamak için WhatsApp’a hem bilgisayar üzerinden hem de telefonunuzdan erişim sağlayabilirsiniz.

18-11/22/resized_69e59-c121216ewhatsappguncelle-1542871659.jpg

WhatsApp Web, aslında telefonunuzda kullandığınız WhatsApp uygulamasının bilgisayar tabanlı (Web tabanlı) uzantısıdır. Hem telefonunuzda hem de bilgisayarınızda WhatsApp’ı kullanıyorsanız, WhatsApp üzerinden gönderdiğiniz veya aldığınız tüm iletiler senkronize olduğu için bu iletileri telefon ve bilgisayarınızdan görebilirsiniz.

WhatsApp Web’i kullanabilmek için öncelikli olarak; iOS, Android, Windows Phone, BlackBerry ya da Nokia S60 işletim sistemine sahip bir telefonda WhatsApp uygulamasını kullanıyor olmanız gerekiyor. Bununla birlikte bilgisayarınızda Safari, Chrome, Opera veya Firefox gibi web tarayıcılarından birinin yüklü olması gerekiyor. Bu arada WhatsApp Web’i kullanabilmek için telefonunuzda WhatsApp uygulamasının güncel sürümünün yüklü olduğundan emin olun.

WhatsApp Web’i Açmak İçin;

1- Bilgisayarınızdan web.whatsapp.com adresine gidin.

2- Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın.

iOS için; Ayarlar >> WhatsApp Web'e gidin.
Android için; Sohbetler >> Menü >>WhatsApp Web'e gidin.
Nokia S60 için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
Windows Phone için; Menü >> WhatsApp Web'e gidin.
BlackBerry için; Ekranı yukarıdan aşağıya çekin >> WhatsApp Web'e gidin
WhatsApp’ın internet sayfasını açtıktan sonra telefonunuzdan tekrar WhatsApp uygulamasını açın. WhatsApp>>Ayarlar bölümüne giderek WhatsApp Web seçeneğine dokunun.
Bilgisayarınızın WhatsApp Web sayfasında yer alan QR kodunu telefonunuzun kamerasını odaklayarak taratın. QR kodunu tarattıktan sonra artık WhatsApp’ı hem bilgisayarınızdan hem de telefonunuzda kontrol edebilirsiniz.

18-11/22/whatsapp-web-nedir-whatsapp-web-nasil-kullanilir-2089368.Jpeg

WhatsApp'ın telefonu yanında bulunmayan insanların iletişime devam edebilmesi için çıkardığı özellik bazı geliştiricilerin gizliliğe müdahele isteğiyle birleşti, ortaya "Whatsapp for Whatscan" çıktı.

Sadece Android sürümü bulunan uygulama, WhatsApp Web istemcisinin QR kodunu kullanarak kendini bilgisayar gibi gösteriyor. Android yüklü cihaza yüklediğiniz bu uygulamayı açtığınızda size gösterdiği QR kodu herhangi bir cihazın WhatsApp'ını açıp Web kısmından kodu okuttuğunuzda tüm mesajlarına erişebiliyorsunuz. Bu işlemi yaptığınızda mesajlarına ulaştığınız cihazın bildirim panelinde Web istemcisinin etkin olduğu görülüyor ve kapatma seçeneği de mevcut.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN