Whatsapp yeniliklere doymuyor! Bu güncelleme Whatsapp Web kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor! Tüm yenilikler artık masaüstünde de geçerli olacak

Whatsapp yeniliklere doymuyor! Bu güncelleme Whatsapp Web kullanıcılarını yakından ilgilendiriyor! Tüm yenilikler artık masaüstünde de geçerli olacak

WhatsApp yeniliklere doymuyor. Gün geçtikçe kullanıcılarına yeni özellikler sunan uygulama telefondaki güncellemelerini masaüstüne de taşıma kararı aldı. İşte, WhatsApp Web'e gelen yenilikler...

Tüm dünyada en çok tercih edilen sosyal iletişim ve paylaşım platformu olan WhatsApp yeni özelliklerini sunmaya devam ediyor. Son zamanlarda sık sık güncelleme yapan platform yeni kararıyla telefondaki güncellemelerini masaüstüne de uygulayacak.

TÜM ÖZELLİKLER WHATSAPP WEB'E DE TAŞINIYOR

Son güncellemeleriyle çok konuşulan WhatsApp, 1 defa görüntülenebilen fotoğraflarda ekran görüntüsü alınmasını engelleme ve çevrimiçi bilgisinin gizlenmesi gibi özellikler getirmişti. Aynı zamanda cevapsız aramalara "Rahatsız etme" moduyla da destek veren platform tüm bu yeniliklerin Whatsapp Web'de de kullanılmasına karar verdi.

 whatsapp masaüstü yenilikleri

YENİ ÖZELLİK TEST EDİLİYOR

Ayrıca uygulamada gruplarda sessize alma modunun da masaüstüne taşınması hedefleniyor. WABetalnfo'nun fark ettiği ve blog yazısıyla açıklanan test aşamasındaki özellikle ilgili şunlar söylendi:

"Masaüstü için yeni bir kısayol test eden WhatsApp, bir süre önce gruplara üye ekleme limitini 1024 kullanıcıya kadar yükseltti. Fazla sayıda kişinin yer aldığı gruplar, bildirimlerin fazla olmasına neden oluyor. Bu sebeple bazı kullanıcılar, gruplardan çıkmak yerine Sessize Al seçeneğini kullanmayı seçiyor.

Tüm bu sorunlar için WhatsApp yeni özelliği üzerinde çalışıyor. Özellik test aşamasında WhatsApp'ın masaüstü versiyonunda sağ üst kısımda konumlandırılıyor."

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN