Bodrum'da güneşe aldanan turistler zor anlar yaşadı

Bodrum'da güneşe aldanan turistler zor anlar yaşadı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, açık ve güneşli bir havanın yerini öğleden sonra aniden yağmura bırakması turistlere ve Bodrumlular'a zor anlar yaşattı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, açık ve güneşli bir havanın yerini öğleden sonra aniden yağmura bırakması turistlere ve Bodrumlular'a zor anlar yaşattı. Ani yağan yağmura hazırlıksız olan turistler yağmurdan korunmanın çeşitli yollarını denedi.

Yağmura hazırlıksız yakalananlar, ıslanmamak için çeşitli yöntemler denerken, ortaya ilginç manzaralar çıktı. Turistlerden bazıları çantaları ile korunmaya çalışırken, bazıları ise şalları ile yağmurdan korunmaya çalıştı. Yağmur sonrası ise havanın serinlemesiyle sahildeki kafeterya ve restoranlarda oturanlar, üzerlerine şal aldı.

Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklıklarının perşembeden itibaren tekrar yükseleceğini ve güneşli havanın etkili olacağını bildirdi.

MUĞLA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN