WhatsApp'ın Bu Özelliği Kafaları Karıştıracak! Grup Sohbetlerine Yeni Özellik Geliyor

WhatsApp'ın Bu Özelliği Kafaları Karıştıracak! Grup Sohbetlerine Yeni Özellik Geliyor

Dünyanın en popüler mesajlaşma platformlarından olan WhatsApp, yeni özellikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. İnsanların artık ilk olarak baktıkları kontrol ettikleri yer haline gelen WhatsApp'da her şey değişiyor. Gelen özellikle ile WhatsApp gruplarındaki yöneticilerin diğer kullanıcıların mesajlarını silebilecek. Bu özellik ile kafalarda şimdiden soru işareti oluştu.

WhatsApp yeni güncellemeleriyle kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. Gruplar arasındaki mesajlaşmada değişikliğe giden WhatsApp, grup yöneticilerine yeni özellikler getiriyor. Henüz tam olarak gelmeyen bu özellik şuan için deneme aşamasında.

GRUP YÖNETİCİLERİ MESAJLARI SİLEBİLECEK

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, v2.22.17.12 kodlu deneme sürümünde yeni bir özellik keşfetti. Bu özellik ise WhatsApp gruplarındaki yöneticilerin başka bir katılımcı tarafından gönderilen mesajları silebilme hakkı.

a3-10.jpg

WHATSAPP'DAN KAFA KARIŞTIRAN ÖZELLİK

Yeni gelecek olan özellik şimdiden kafaları karıştırmış durumda. Eğer özellik gelirse WhatsApp gruplarındaki yöneticiler, gruptaki herhangi bir katılımcı tarafından gönderilen mesajları silebilmeye başlayacak. Silinen mesajların altında ise "Yönetici olarak bu mesajı sildiniz" ibaresi yer alacak. Yönetici olmayan ama grupta olan kişiler ise "Bu mesaj, yönetici tarafından silindi" ibaresini görecek.

m8.jpg

TEST AŞAMASINDA

Gelecek olan özellik şuan için Android için WhatsApp beta v2.22.17.12 sürümünde test ediliyor. Ancak bu özelliğin en kısa zamanda kullanıcılara açılacağı belirtildi. iOS kullanıcıları için benzer bir betanın hazırlanıp hazırlanmadığı ise şimdilik belirsiz.

ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Aynı zamanda WhatsApp, geçtiğimiz günlerde grup sohbetleri için başka bir özellik daha test etmişti. Test edilen özellik, gruptaki kişilerin son 60 gün içerisindeki katılımcıları görebilmesine olanak tanıyacağı belirtilmişti. Bu özelliğe ise "Grup Bilgileri" bölümünden erişilebileceğinin de altı çizilmişti.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN