Whatsapp'ın Bu Özelliğine Çok Şaşıracaksınız! Sohbet Ve Gizli Mesajları silmeden Kurutulun: İşte O Basit Yöntem

Whatsapp'ın Bu Özelliğine Çok Şaşıracaksınız! Sohbet Ve Gizli Mesajları silmeden Kurutulun: İşte O Basit Yöntem

Hayatımıza girdiğinden beri bizi ve iletişimlerimizi şekillendiren WhatsApp'da gizli yöntemler çıkmaya devam ediyor. İletişimlerimizin bir çoğunu bu uygulamadan şekillendirirken ihtiyaç duyulan tek şey internet bağlantısıdır. Bazen ise gizliye aldığımız mesajları veya da sohbet kısmında bulunan mesajları silmek istiyoruz. Çoğumuz bu mesajları silmek için tek tek uğraşıyoruz. Ancak basit bir yöntem ile Whatsapp'taki sohbetleri ve gizli mesajları silmeden kurtulabiliriz. İşte o basit yöntem.

Kullanım kalaylığıyla hayatımızda yer edinen WhatsApp artık yaşlı, genç ayırt etmeden kullanılmakta. Artık iş, arkadaş ve aile ilişkilerinde bile ilk aklıma gelen yer WhatsApp olmuş durumda. Bazen ise bazı sohbetleri veya da bazı gizli alınmış sohbetlerden kurtulmak isteriz. Peki bunu kısa bir yöntemi var mı? İşte Whatsapp'taki sohbetleri ve gizli mesajları silmeden kurtulma yöntemi.

KİMSENİN BİLMEDİĞİ GİZLİ ÖZELLİKLER

WhatsApp'taki sohbetleri nasıl alacağınız ve sohbet ana sayfasında görünmeseler bile mesajları nasıl saklayacağınız aşağıda açıklanmıştır. Normal SMS ile bu işleve sahip değildik, ancak uygulama ile sohbetleri bir cep telefonundan diğerine aktarabiliriz.

BU YÖNTEM İLE İSTENMEYEN SOHBETLERDEN KURTULUN

Uygulamanın otomatik olarak belleğe kaydettiği yedekleme ile konuşmaları kurtarmak çok kolay olacak. Sonuç olarak, Ayarlar'a tıklayıp dahili mi yoksa harici belleği mi kullanacağımızı seçerek yedekleme işlemini gerçekleştirebiliriz. Bunu Sohbet'e tıklayarak WhatsApp'ın kendisinden de yapabiliriz.
Öte yandan, bir cep telefonu değişikliği yaptığımız için değil, onları silmekle yanlış yaptığımız için konuşmaları kurtarmak istiyorsak, bunun zor olabileceğini bilmeliyiz. Her şeyden çok, silinen sohbetleri ancak yakın zamanda yedeklediğimiz takdirde kurtarabiliriz. Ne yazık ki, bunu uzun süredir yapmadıysak veya yedekleme otomatik değilse, silinen konuşmaların geri gelmesi pek olası değildir.

ARŞİVDE TUTMAK MÜMKÜN

Ancak sesli mesajlar için ayrı konuşmalıyız. Aslında silinen sesli notların cep telefonunda kaldığını herkes bilmiyor . Kayıt defterini değiştirelim ve bunun yerine, gizli tutmak istediğimiz sohbetleri mutlaka Sil düğmesine başvurmadan nasıl tutacağımız hakkında konuşalım. WhatsApp'ta aslında konuşmaları arşivde tutmak mümkün.

a1-6.png


Bu işlev, uygulamanın ana sayfasındaki konuşmayı kimse görmeden sessizce sohbet etmenizi sağlar. Bu şekilde, sır olarak saklamak istediğimiz bir konuşma yapıyorsak, rahatlayabiliriz.

Benzer şekilde, bizim veya partnerimizin sırrını saklamak istediği biriyle bir ilişki kurup kurmadığını da arşivden öğrenmek istersek bunu öğrenmemiz mümkün olacaktır. Tabii, sohbet tamamen silinmediği sürece.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN